Ciba Vision en Alcon samen op het NCC 2012

In volle voorbereiding van het Nederlands Contactlens Congres, geeft Ciba Vision en Alcon u meer informatie over de activiteiten op 11 en 12 maart. Houd alvast een plaatsje in uw agenda vrij om 1 van de symposia bij te wonen op zondag 11 maart en ontvang een geschenk dat zowel uw comfort als het dat van uw klanten zal optimaliseren.

The Total Lens experience

Daglenzen worden vaak beschouwd als de handigste lensmodaliteit, traditionele hydrogel lenzen als de meest comfortabele en silicone hydrogel lenzen als de meest gezonde. Wat als al deze kwaliteiten gecombineerd kunnen worden in 1 enkele lens?

Dr. Sebastian Marx zal de wetenschap achter deze revolutionaire lens toelichten en getuigen over de prestaties van deze lens in de realiteit. Leer meer over de eerste reacties van de contactlensspecialisten en de consumenten en kom te weten hoe deze lens het verschil kan maken in uw praktijk, in het leven van uw consument en het drop-out percentage kan verlagen.

Overcoming the comfort barrier to successful contact lens wear

Comfort heeft het grootste effect op succesvol lensdragen. Op zijn beurt wordt comfort be??nvloed door verschillende factoren. Dr. Mile Brujic zal bespreken hoe contactlensvloeistoffen, dankzij hun nieuwe technologie??n kunnen bijdragen tot dit comfort. Ook het belang van desinfectiekracht en weerstand tegen neerslag zal aan bod komen.

Welkom in de wondere wereld van water

In de aanloop van de volledige integratie van Alcon en Ciba Vision in de loop van 2012, bundelen wij alvast onze krachten tijdens het NCC2012. Bezoek onze gemeenschappelijke stand en laat u verrassen door de wondere wereld van water. “Water” en “Comfort” staan dit jaar centraal als thema met Dailies Total1, de enige silicone hydrogel lens met watergradi??nt en Opti Free EverMoist met HydraGlyde Moisture Matrix.

Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten in de NH Koningshof te Veldhoven!