Ciba Vision lanceert Dailies AquaComfort Plus campagne

De lente is er weer, dus voor Ciba Vision weer hoogtijd om te starten met de nieuwe Dailies AquaComfort Plus daglenzen campagne.

Ook dit jaar richten we ons weer op jongeren tussen 14 en 24 jaar en hebben we bewust gekozen voor het thema ” Er komt muziek uit je lenzen”. 

Vanaf begin april tot eind juli 2012 vindt u op de Dailies AquaComfort Plus 30-packs en 90-packs een folder met hierin een kortingsbon die kan worden ingeruild bij Free Record Shop t.e.m. eind december 2012. Uw Dailies AquaComfort Plus klanten krijgen dus een onmiddellijke korting bij het aankopen van hun favoriete muziek of games!

Maar u krijgt ook nieuwe klanten in uw zaak, want ook in alle Free Record Shop zaken, en dat zijn er meer dan 250 over heel de Benelux, wordt onze daglenzen actie aangekondigd! Geniet dus mee van deze nationale visibiliteit om nieuwe Dailies AquaComfort Plus daglensgebruikers aan te trekken!

Verder ondersteunen we deze actie uiteraard weer met kwalitatief POS materiaal en een uitgebreide mediacampagne. Kijk dus snel uw voorraad Dailies AquaComfort Plus daglenzen na en vul deze aan tegen zeer interessante aankoopvoorwaarden.

Benieuwd hoe het er allemaal uitziet?

Maak snel een afspraak met uw account manager!

3D display Dailies