Clariti 1day – Dé ideale daglenzen

U kent het wel zo vlak voor de vakantie… Uw klant heeft nog even snel lenzen nodig voor op vakantie en de vakantie start al over een paar dagen. Dankzij ons slimme voorraadsysteem en de snelle levering via Distroptiek, ontvangt u de clariti 1day daglenzen altijd binnen 48 uur in uw praktijk.

 

U kunt uw klant fijn op reis sturen met een set gezonde en comfortabele daglenzen, want wat is gemakkelijker op vakantie dan daglenzen? Geen gedoe met vloeistoffen en elke dag een fris en schoon paar lenzen.

 

Naast de uitstekende comfort eigenschappen, bevatten de clariti 1day lenzen ook een UV filter. Zeker in deze periode van vakantie en veel buitenactiviteiten is het belangrijk het oog te beschermen tegen de schadelijke UV-stralen.

 

Clariti 1day is verkrijgbaar in sferische, torische en multifocale variant, waarmee u een brede klantenkring kunt bereiken.

 

afb519

 

Wilt u direct de lenzen aan uw klant kunnen meegeven, dan biedt Sauflon u ook aantrekkelijke voorraad condities. Informeert u maar eens naar de mogelijkheden.

De customer service is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur via T: 0165 593 670, F: 0165 593 671 of E: [email protected]. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met uw accountmanager.