Clariti 1day en iTunes voor een zinderende zomer

De zomer komt eindelijk in zicht. Uw klanten gaan zich richten op hun vakantie en dat betekent nieuwe kansen voor u!

 

Om uw klanten optimaal vakantiegemak te bieden, zijn daglenzen een ideaal product met talloze sterke verkoopargumenten: ze zijn eenvoudig in gebruik, comfortabel en hygiënisch én maken uiteraard het meenemen van lenshouders en vloeistof overbodig.

 

Clariti™1day is de naam van de a-sferische, torische én multifocale daglenzen van Sauflon. Lenzen die aan hoge kwaliteitseisen voldoen en worden gekenmerkt door een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid, hoog watergehalte, lage modulus, UV-bescherming en groot sterktebereik.

 

clarity

 

Sauflon heeft voor u en uw klanten een zomeractie ontwikkeld waar muziek in zit: een actie die de aanschaf van daglenzen nóg aantrekkelijker maakt. U kunt hiermee uw consumenten die voor een maand Clariti™1day daglenzen aankopen een iTunes Card ter waarde van € 10,- * cadeau doen!

 

*Vraag naar de voorwaarden bij uw accountmanager of onze customer service

 

Zij hebben aantrekkelijk geprijsde pakketten met promotiematerialen, inclusief iTunes Cards, voor u samengesteld. Deze zomeractie loopt van 15 mei t/m 31 juli 2013 en geldt voor alle typen Clariti™1day daglenzen.

 

clarity2

 

Wilt u meer weten over de inhoud van deze zomeractie, neem dan contact op met de customer service van Sauflon, bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur via T: 0165 593 670 en E:[email protected].

 

Uiteraard kunt u ook uw accountmanager benaderen voor meer informatie.