Clariti 1day toric nu in het uitgebreidste sterktebereik

Clariti 1day toric is ’s werelds enige torische silicone hydrogel daglens. In 2012 kreeg Clariti 1day toric erkenning als belangrijke ontwikkeling in contactlenzen en als geheel uniek product in deze sector.

Hiervoor ontving het de “Contact Lens Product of the Year Award” van het blad Optician. Nu, ruim een jaar later, is Sauflon er trots op aan te mogen kondigen dat Clariti 1day toric vanaf heden ’s werelds meeste uitgebreide torische silicone hydrogel daglenzen sterktebereik heeft dat zelfs het aanbod van conventionele hydrogel daglenzen overtreft.

Met bijna de helft van de bevolking astigmatisch, betekent deze baanbrekende uitbreiding van mogelijkheden voor u als oogzorgprofessional, dat u nóg meer consumenten kunt laten profiteren van de handigste, meest hygiënische draagmodus en andere significante gezondheidsvoordelen, die silicone hydrogel daglenzen bieden.

Clariti 1day toric is nu beschikbaar in 1590 verschillende sterktecombinaties van 12 assen, 4 cilinders (-0.75, -1.25, -1.75 en -2.25) en sterktes van -9.00 tot +4.00 Dpt.

Dit betekent dat u als oogzorgprofessional erop kunt vertrouwen bij nog meer astigmatische consumenten silicone hydrogel daglenzen aan te kunnen passen.

Zoals alle Sauflon producten, wordt ook Clariti 1day toric enkel aan contactlensspecialisten geleverd, wat zorgt voor bescherming en groei van uw contactlenspraktijk.

Voor meer informatie, of het aanvragen van paslenzen, kunt u contact opnemen met Sauflon via: T:0165 593 670, E:[email protected], www.sauflon.nl