Clariti innovatieve maandlenzen familie

Recentelijk is de Clariti maandlenzen familie uitgebreid. De clariti elite en clariti XR toric zijn namelijk aan deze silicone hydrogel familie toegevoegd waarmee de mogelijkheden voor uw lensaanpassingen zijn uitgebreid.

Clariti elite is een sferische silicone hydrogel maandlens met een nieuw “precision contour” lensontwerp. Met de basiscurve van 8.60 mm, diameter 14.2 mm en een asferische optiek, worden een optimale lenspassing en visuele prestatie verkregen. Het nieuwe lensontwerp in combinatie met het gepatenteerde AET productieproces van Sauflon helpt de interactie tussen lens en ooglid te verminderen voor een uitstekend draagcomfort gedurende de hele dag.

Naast de Clariti toric is de Clariti XR toric toegevoegd. Een made to order lens welke een zeer uitgebreid sterktebereik heeft voor zowel de sferische sterktes, cilinders als assen. De levertijd voor deze lenzen is slechts 14 werkdagen!

Sauflon werkt ook continu aan vernieuwing en vond het tijd om de gehele Clariti maandlenzen familie te voorzien van een nieuw uiterlijk, daarom zullen vanaf januari 2014 deze lenzen in een nieuwe verpakking geleverd worden. Hetzelfde innovatieve materiaal in een frisse, nieuwe look.

Clariti biedt uitgebreide kansen voor uw contactlenspraktijk met de beschikbaarheid in sferische, torische en multifocale varianten. En zoals alle producten van Sauflon, wordt de gehele Clariti familie exclusief aan oogzorgprofessionals geleverd, wat zorgt voor bescherming en groeimogelijkheden van uw contactlenspraktijk.

Tevens maken we van deze gelegenheid gebruik u namens het gehele team van Sauflon prettige feestdagen en een succesvol 2014 te wensen. Tussen de feestdagen door zijn wij geopend en op 24 en 31 december kunt u ons bereiken van 9.00 tot 13.00 uur via T:0165 593 670 of E:[email protected]