Collectie Dutz Eyewear zomer 2021

Terwijl iedereen in afwachting is van fase 4 van de Covid afbouw-maatregelen én beter weer, is het goede nieuws dat de nieuwe Dutz collectie binnen is! Mode weerspiegelt, zeker dit jaar, de toestand van de samenleving. Consumenten snakken naar gezelligheid en kleur, neigen naar bewust winkelen en kopen stijlen die gemakkelijk en veelzijdig zijn en subtiele stijldetails hebben.

Subtiele stijldetails en kleur staan voor de Dutz designers gelijk aan so Dutz! Van sprekende kleuren en oversized chunky monturen tot subtiele retro stijlen, hierbij onthult Dutz graag de collectie van de komende zomer!

BIG, BOLD & CHUNKY

Dik omrande monturen zijn een echte eyecatcher in de Dutz collectie dit seizoen. Heldere kleuren en gedurfde acetaat combinaties maken van chunky heren model DZ2265 een grafisch bold & so Dutz statement. We zien ook chunky rond montuur DZ2260 in veelkleurige funky variaties. Kleurrijk havana materiaal gecombineerd met transparante acetaten in sprekende kleuren. Blast from the past with a So Dutz twist!

DELICATE BROWLINES

Dit seizoen bieden browline brillen de perfecte mix van retro en modern. Geïnspireerd door de mode van de jaren ‘50 en ‘60, behoren ze tot een van de meest iconische retro-ontwerpen. Perfect voor het maken van een modestatement.

MAD HAVANA

Havana-kleurige brillen staan op de voorgrond dit modeseizoen. Ze zijn modern en klassiek elegant tegelijk, in natuurlijke en aardse tinten. Maar bij Dutz geven de Dutz designers een eigen twist aan deze trend. Havana acetaat en prints zijn gecombineerd met opvallende en kleurrijke patchwork patronen in zomerse kleurcombinaties. Maar ook bontgekleurde Havana acetaten voor een opvallende en kleurrijke look zie je terug in de collectie.

GEOMETRIE

De vorm van het jaar is: elke vorm die een vleugje geometrie op de tafel brengt! De geometrische Dutz monturen in interessante vormen zoals achthoek, vijfhoek, zeshoek, vierkant en rechthoek, in gedurfde, heldere kleuren maken het totaal plaatje van de Dutz collectie compleet.
Deze vormen zijn vrijwel voor elk gezicht geschikt omdat ze elementen combineren die zowel betrekking hebben op ronde als op vierkante glazen. In de Dutz collectie vind je zowel klassiek uitgevoerde geometrische vormen als ook strak en stoere en veelkleurige exemplaren.

MORE THAN ROUND

Het nostalgische gevoel van retro monturen blijft dit seizoen een rol spelen. Ronde brillen horen zo’n beetje bij het interieur van modeshows. Een beetje retro, een beetje dramatisch: niet voor niets zijn ze nog steeds toonaangevend in het straatbeeld. Dutz geeft ronde vormen een eigentijdse update met prachtige transparante materialen gecombineerd met warme metaal kleuren.

Meer informatie

www.dutzeyewear.com

Tags: