Coureur Robert Doornbos prima stel ogen

“Jong en oud hebben op 21 augustus in Rotterdam genoten van F1 racewagens, trucks en motoren tijdens de Bavaria City Racing. Die dag stond ook de OOGbus van Het Oogziekenhuis Rotterdam op het Familieplein aan de Binnenrotte. Naast vele anderen, heeft ook de Rotterdamse coureur Robert Doornbos zijn ogen in de OOGbus laten controleren. Met goed gevolg gelukkig, want zijn ogen waren prima. Hij kan dan ook met een gerust hart verder racen. De OOGbus deed dit jaar mee op uitnodiging van de Bavaria City Racing om extra aandacht te vestigen op het KinderOOGcentrum van Het Oogziekenhuis.

Bouw mee aan het KinderOOGcentrum
Ieder jaar bezoeken 20.000 kinderen de polikliniek van het ziekenhuis en worden 700 kinderen geopereerd door gespecialiseerde oogartsen. Het doel is om voor deze specifieke pati??ntengroep de oogheelkundige zorg te concentreren op “?n fysieke locatie in Het Oogziekenhuis: het KinderOOGcentrum. Daarbij wordt alles op de behoeften van het kind en de ouders afgestemd. Voor de opening in 2012 is echter nog “?n miljoen aan financi??n nodig.

Bavaria City Racing heeft een rit in “?n van de raceauto”s gedoneerd aan het KinderOOGcentrum. Met de aankoop van deze rit heeft Ergra Low Vision, een van de vaste samenwerkingspartners van het ziekenhuis, dit centrum voor kinderen met oogheelkundige aandoeningen gesponsord.

Bouwt u ook mee aan de toekomst van “onze” kinderen? Uw donatie wordt op prijs gesteld op rekeningnummer 55.57.53.700. Meer informatie kunt u vinden op  www.oogziekenhuis.nl