DaTe; het aftellen van de 9e editie is begonnen

Het aftellen is begonnen voor de 9e editie van DaTE, de internationale tentoonstelling gewijd aan avant-garde brillen. Dit zal plaatsvinden van zaterdag 11 september tot maandag 13 september in Leopolda in Firenze.

Een speciale editie die in alle veiligheid zal plaatsvinden volgens de voorschriften die zijn opgelegd door de Italiaanse overheid voor beurzen en evenementen. 

Toegang tot het evenement voor alle deelnemers (ouder dan 12 jaar) is mogelijk op vertoon van het volledige covid-vaccinatiecertificaat (Green Pass), of met een van de onderstaande vereisten:

  • vaccinatiebewijs (zelfs van alleen de eerste dosis, na 14 dagen vanaf de injectie) 
  • snelle moleculaire of antigeentest met negatief resultaat in de afgelopen 48 uur 
  • certificaat van herstel van Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden

“DaTE vertegenwoordigt een belangrijk moment voor de brillensector: 2021 was niet het jaar waar iedereen op hoopte, maar we hebben het doel van onze missie nooit uit het oog verloren, om een ​​niet te missen en origineel evenement te bouwen – zegt Giovanni Vitaloni, voorzitter van DaTE. En voor de negende editie heeft het team constant gewerkt om het uniek en toegankelijk te maken in alle veiligheid, het toepassen van de regelgeving en het besteden van grote aandacht en gevoeligheid aan elk detail om al degenen die zullen deelnemen te beschermen.”

Het evenement verwelkomt nationale en internationale exposanten met meer dan 120 merken die zich in de sector onderscheiden door hun originaliteit, design en innovatief materiaalgebruik. Het vormgeven van avant-garde, de claim van deze nieuwe editie, is het doel van de show.

De lijst met exposanten is beschikbaar op de evenementwebsite www.dateyewear.com/exhibitors.
De inschrijvingen zijn al open voor bezoekers en journalisten: via www.datewear.com kunt u de digitale pas ontvangen via e-mail. De evenementen-app is ook beschikbaar.

Tags: