De allerleukste studiereis: met Eyeline naar Opti???12!

In 2012 presenteert Eyeline haar volgende trendreis voor professionals uit de optiekbranche naar niet minder dan” M??nchen, door velen de meest noordelijke stad van Italie genoemd. Hier vindt ook Opti”12 plaats. Opti wordt  internationaal gezien een steeds belangrijker beurs. M??nchen is een enorm leuke stad. Daarbij ligt de Opti vlakbij de Alpen. Reden te over voor een unieke inspiratiereis naar Opti’12 met geweldige ski en/of wellness mogelijkheden. 5 dagen lang kunt u genieten van een uitgekiend programma vol inspiratiemomenten en uiteraard volledig fiscaal aftrekbaar als studiereis.

 
Programma:
Op vrijdagmorgen heel vroeg vertrekken we naar M??nchen. Onze eigen VIP-touringcar pikt ons daar op en brengt ons direct naar de beurs. Wij verblijven vervolgens de hele dag op de beurs en worden eind van de middag opgehaald door onze bus en met onze bagage (die onder strikte bewaking in de bus stond) naar ons heerlijke hotel gebracht. Vervolgens worden we op locatie welkom geheten in de wereld van lifestylemerk Gant met borrel. We logeren 2 nachten in het 5* Sofitel Munich Bayerpost met fantastische wellness mogelijkheden, heerlijk na een drukke dag beurzen.

De volgende dag, zaterdag,  kunt u terug naar de beurs of onze inspiratieroute door het centrum volgen, wij leiden u langs de mooiste winkels en de beste concepten van deze prachtige stad, de rijkste van heel Duitsland. Zoals het er nu naar uitziet bent u welkom in de beste optiekzaak van M??nchen, om kennis te maken met de visie achter het concept en om met elkaar van gedachten te wisselen.

Zondagsmorgens vroeg vertrekken we met onze eigen VIP-bus naar het sfeervolle Kaprun, hier ligt altijd sneeuw vanwege de gletscher. We verblijven de komende twee dagen en nachten in het prachtige 5* Steigenberger Alpen hotel, op basis van ontbijt, middaghapje en verrukkelijk diner. Hier kunt u bijkomen van de afgelopen drukke dagen in de uitgebreide welness facilitieiten die het hotel rijk is, of zich wagen aan de prachtige pistes van het skigebied, het hotel ligt op een steenworp afstand van de lift en skischool, ook heeft het hotel een skispullenverhuur, dus u verliest geen tijd.

Evt. kunnen wij nu al een 1,5 dagpas voor u regelen. Op dinsdagochtend staat onze bus weer voor ons klaar en maken we ons op voor een interessant bezoek aan het unieke Porsche Design Studio in het naburige Zell am See inclusief lunch.

    

Uiteraard zorgen wij ervoor dat de gehele reis fiscaal aftrekbaar is door het goed doortimmerde zakelijke programma. U heeft ook genoeg tijd om uw eigen plan te trekken, en beide bestemmingen lenen zich natuurlijk uitstekend voor een geweldig verblijf (beide hotels hebben een spa, zwembad). De inspiratiereis kenmerkt zich door een goed gedoseerd programma met interessante en vooral inspirerende activiteiten en bezoeken.

Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.
 

Reisdata
Vrijdag 13 januari tot en met dinsdag 17 januari 2012
Vertrek Amsterdam: 7:40 uur ” aankomst M??nchen 9:10 uur 
Vertrek M??nchen 19:55 uur, aankomst Amsterdam 21:35 uur.


Inclusief in het 5-daagse arrangement

– Retourvlucht Amsterdam-M??nchen op zeer gunstige vliegtijden! 5 dagen is ook 5 dagen!
– Vervoer van en naar vliegveld Munchen met eigen VIP-bus
– Vervoer van en naar beurs op vrijdag met eigen VIP-bus
– Vervoer van M??nchen naar Kaprun en op dinsdag naar Zell am See met eigen VIP-bus
– Bezoek unieke Gant showroom in M??nchen inclusief hapje en drankje
– 2 top-overnachtingen incl. ontbijt in het luxe Sofitel Munich Bayerpost M??nchen en 2 overnachtingen incl. ontbijt in het Steigenberger Alpen Hotel Kaprun
– 2x middaghapje in het luxe Steigenberger Alpen Hotel Kaprun
– 2x diner in Steigenberger Alpen Hotel Kaprun
– Heerlijke wellness in beide hotels (uitgezonderd extra behandelingen etc.)
– Uniek bezoek aan Porsche Design Studio Zell am See inclusief lunch en goodybag
– Verrassing georganiseerd door Eyeline
– Verzorgen van 1,5 dag skipas voor slechts 75 euro
– Alle belastingen.
 

En dat alles voor slechts ” 1.265,- p.p. op basis van een 2-persoonskamer, als u voor 21 november boekt (daarna ” 1.315,-). Toeslag 1-persoonskamer is ” 225,-. Volledig fiscaal aftrekbaar als studiereis!

We werken voor deze reis samen met het zeer gerenommeerde Koninklijke Beuk Travel.

 

Voor informatie en boekingen
Loes Brussen ([email protected]), Frank Smits of Bark Berendsen, [email protected], [email protected] of Koninklijke Beuk Travel te Noordwijk via +31 (0)71 365 65 53 / [email protected] / www.beuk.eu

De mogelijkheid bestaat om de reisduur te verlengen en aan te passen naar uw wensen. Bij de reissom is niet inbegrepen: niet genoemde maaltijden, reis- en/of annuleringsverzekering en uitgaven van persoonlijke aard, zoals drankjes, fooien, etc. Bovengenoemde tarieven zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en onverwachte wijzigingen. Er worden op dit moment geen kamers vast gehouden. De tarieven zijn tevens onder voorbehoud van (eventuele) wijzigingen in de fuel surcharge en/of wisselkoers. Het aantal plaatsen is beperkt, dus snel reserveren is gewenst. Reserveringen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. De inspiratiereis gaat door bij een minimaal aantal van 16 boekingen