De Azur collectie van MOREL: verfijnd en elegant

Morel ontwerpt en produceert brillen sinds 1880. Een familiegeschiedenis waarbij de passie voor brillen wordt doorgegeven van generatie op generatie.  Onlangs heeft Morel besloten om het merkimago te veranderen. Zonder de oorsprong en historie te vergeten, benadrukt Morel haar ware waarden: onafhankelijkheid, wereldwijde bekendheid en creativiteit.                                                                                               

Het ontstaan van de Azur collectie

In de loop der jaren heeft Morel vele collecties iconische zonnebrillen ontworpen, die als inspiratie hebben gediend voor de nieuwe zonnebrillen collectie Azur. De naam Azur is geïnspireerd op de Franse Rivièra. De Azur collectie is verfijnd en elegant en biedt daarnaast comfort en de juiste bescherming. De prachtige details weerspiegelen de expertise van Morel.

Een collectie die het verschil maakt

  • Hoge kwaliteit glazen – Een partnerschap met Divel Italia
  • 100% Gepolariseerde glazen – Blokkeert intens gereflecteerd licht
  • Categorie 3 glas – Lichtabsorptie tot 92%
  • Antireflectie coating – Voorkomt interne reflectie
  • Het comfort van glazen van organisch glas – De lichtste, sterkst verkrijgbare glazen

Inkoopactie

15 + 1 Gratis
25 + 2 Gratis
50 + 5 Gratis

 

Morel’s expertise

Architecten werken alleen met de meest gekwalificeerde om hun ontwerpen te bouwen. Een solide basis zorgt ervoor dat het project de tand des tijds doorstaat. Jean Nouvel koos Morel als de expert om de bril die hij voor ogen had tot leven te brengen

Morel by Jean Nouvel

Morel en Jean Nouvel hebben een concept gecreëerd rond een sterke identiteit, de zoektocht naar puurheid van design, waarbij minimalisme centraal staat in de creatieve oefening. Van de materiaalkeuze tot de keuze van de structuur en het gebruik ervan, alles is berekend om het ontwerp van het product te sublimeren.

Ik ben geen ontwerper maar een architect die ontwerpt. Ik noem mijn objecten mijn kleine architecturen. Met deze bril wilde ik geconfronteerd worden met archetypen. Ik wilde het briltype ontwikkelen rond grote eenvoud. Ik had meteen twee cirkels en een horizontaal in gedachten.” Aldus Jean Nouvel.

 

Meer informatie?

Plan een afspraak met uw accountmanager:

Martin Tolman
Agent Noord-West
+31(0)6-2919 5737
[email protected]

Maico Sassen
Accountmanager Noord-Oost
+31(0)6-415 739 14
[email protected]

Jeroen Privé
Accountmanager Zuid
+31(0)6-5156 6371
[email protected]