De Medmont E300 corneatopograaf krijgt een opvolger

Medmont produceert al meer dan 15 jaar de Medmont E300 topograaf. Deze topograaf krijgt een opvolger, de Medmont Meridia.

De Medmont Meridia is leverbaar in 2 uitvoeringen, de Meridia Classic en de Meridia Professional. De beide topografen delen de hoge resolutie kleuren beelden, ergonomische sneltoetsen, een groter gezichtsveld en een traanlaag analyse module. De Meridia Professional (Pro) breidt de functies van de Classic uit met nog meer opties voor de HD voorsegment kleuren camera, zoals fluorescentie fotografie en infraroodbelichting om de Meiboom klieren in beeld te brengen en te beoordelen. Overzichtelijke rapportages en veel gebruikte grading scales vergemakkelijken het overleg met de klant/patiënt.

“Tijdens het online OVN Congres van 15 maart zal Randy Kojima, FAAO, FBCLA, FSLS, FIAO, een lezing geven waarbij de toepassingen van de 2 Meridia modellen in uw contactlens of optometriepraktijk aan de orde komen. Vooral de optie van de Meridia Pro foto- en videobeelden vast te leggen is van toegevoegde waarde voor de oogzorgspecialist”, aldus Pim van der Vliet, Sales Director EyeVinci.

De Medmont Meridia topograaf is onmisbaar in de contactlens- of optometriepraktijk voor Myopie management en Ortho-K assessment. De Medmont Meridia is exclusief verkrijgbaar bij EyeVinci.

Meer informatie

www.eyevinci.nl

Tags: