De mooiste ogen van Nederland gevonden

Cathy Krielaart uit Rotterdam winnares zoektocht Bausch + Lomb.  De ogen van Doutzen Kroes werden uitgeroepen tot de mooiste bekende ogen van Nederland*. Vandaag ging de eer van de mooiste niet-bekende ogen naar Cathy Krielaart uit Rotterdam.

Zij werd geselecteerd uit ruim 2.500 inzendingen via de Facebook competitie van Bausch + Lomb. Vorige week heeft een vakjury, in combinatie met publieksstemmen, de tien finalisten bepaald. Hierna was het Nederlandse publiek volledig aan zet en koos voor Cathy Krielaart uit Rotterdam.

De winnares krijgt naast de eervolle titel “De Mooiste Ogen van Nederland” ook een exclusieve fotoshoot met jurylid en celebrity fotograaf Nick van Ormondt. Ook wint zij een overnachting met diner voor twee in het luxe Andaz hotel in Amsterdam. Tijdens de finaleweek hebben meer dan 1.250 Nederlanders via de Facebook pagina van Bausch + Lomb hun stem uitgebracht.

Alle 10 de finalisten

Cathy Krielaart (25 jaar) uit Rotterdam is door het Nederlandse publiek verkozen tot winnares van Bausch + Lomb”s zoektocht naar “De Mooiste Ogen van Nederland”.

Cathy Krielaart uit Rotterdam is erg blij verrast dat zij uit alle inzendingen de uiteindelijke winnares van de zoektocht van Bausch + Lomb naar “De Mooiste Ogen van Nederland” is geworden: “Ik vind het echt een hele eer dat ik heb gewonnen! De andere ogen in de finale zijn ook erg mooi en hebben allemaal iets bijzonders. Ik denk ook niet dat ik d?? mooiste ogen van Nederland heb. Smaken blijven wat dat betreft toch verschillen. Maar dan heb ik in ieder geval de meeste mazzel van Nederland”, lacht Cathy. “Ik was trouwens aangenaam verrast te zien dat er een goed doel aan de wedstrijd verbonden is en er dankzij de stemmen nu bijvoorbeeld zo”n 30 blinde kinderen in ontwikkelingslanden naschoolse opvang kunnen krijgen”, aldus de enthousiaste winnares.

Wie heeft “De Mooiste Ogen van Nederland”?

Bausch + Lomb organiseerde de zoektocht naar “De Mooiste Ogen van Nederland”. Ruim 2.500 Nederlanders hebben de Facebook pagina van Bausch + Lomb bezocht om mee te dingen naar de titel. Vorige week bepaalde een vakjury, in combinatie met publieksstemmen, de tien finalisten.

De jury bestond uit Hilmar Mulder (hoofdredacteur Grazia), Cynthia Schulz (beauty blogster Miss Lipgloss) en Nick van Ormondt (celebrity fotograaf). Uit de tien finalisten kon het publiek vervolgens “De Mooiste Ogen van Nederland” kiezen door nogmaals te stemmen op de Facebook pagina. Op basis van het aantal stemmen is Cathy Krielaart uit Rotterdam tot de uiteindelijke winnares gekozen.

cathy

De mooie ogen van Cathy Krielaart

Gezonde ogen zijn mooie ogen

“Wij waren aangenaam verrast om te zien dat zoveel mensen enthousiast een foto van hun ogen instuurden. Wat zaten er prachtige exemplaren tussen! Graag feliciteer ik Cathy nu als winnares van “De Mooiste Ogen van Nederland”. Een welverdiende titel! Als Bausch + Lomb willen wij met deze wedstrijd niet alleen de schoonheid van ogen benadrukken, maar ook het belang om er goed voor te zorgen. Vaak besteden mensen veel aandacht aan hun huid, tanden en haar, maar worden de ogen vergeten. Terwijl veel problemen kunnen worden voorkomen door bijvoorbeeld niet roken, een goede zonnebril, gezonde voeding en regelmatige oogcontrole bij de optometrist. De optometrist ziet op tijd oogproblemen aankomen, maar ook andere gezondheidsproblemen, zoals diabetes en het risico op een hartaanval. Ogen vertellen ons dus veel over onze totale gezondheid. En bovendien zijn gezonde ogen natuurlijk ook mooie ogen”, aldus Patrick Gunther, directeur Bausch + Lomb Nederland.

Bausch + Lomb doneert “2.500 aan Light For The World

Voor elke stem die tijdens de finale werd uitgebracht doneert Bausch + Lomb 1 euro aan Light For The World. Een organisatie die zich inzet voor de bestrijding van vermijdbare blindheid in ontwikkelingslanden. Er is zo”n 1.250 keer gestemd en Bausch + Lomb heeft besloten het bedrag te verdubbelen naar 2.500 euro.

Meer informatie: www.bauschenlomb.nl

cathy3