De nieuwe Davidoff Eyewear collectie lente/zomer

Het merk DAVIDOFF staat voor geweldige passie en liefde voor de producten.

Alleen het beste is goed genoeg om te voldoen aan perfectie, kwaliteit en vakmanschap. Ontdek de opvallende Eyewear Collectie met eerste klas frames voor mannen in moderne designs en hoogwaardige kwaliteitsmaterialen.

Havanna (mod. 91054)
Havanna-stijlen zijn de trend van dit seizoen: dit nieuwe DAVIDOFF heren montuur laat de kleur stijlvol in de kleuren havanna en grijs overlopen. Verkrijgbaar in: havanna/rood (Kl. 4148), havanna/groen (Kl. 4149), en havanna/grijs (Kl .6970).

Het elegante montuur (mod. 95127)
Elegant montuur voor mannen: één kleur klassiekers zijn alles behalve saai en goed te combineren met elke look. Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: navy/groen (Kl. 690), donker groen/petrol (Kl 691) en khaki/blauw (Kl.692).

De elegante stijl-partner (mod. 93059)
Niet alleen voor op kantoor: exclusief heren montuur gemaakt van hout en metaal. Op voorraad en in drie verschillende kleuren leverbaar: zwart (Kl. 681), navy blauw (Kl. 682) en donker rood (Kl. 683) – en elke kleur heeft bijpassende houten veren.

Voor meer informatie over de DAVIDOFF correctie lente/zomer collectie 2016, bezoek de website en de web shop: http://www.menrad.de/nl/collectie/davidoff/