De nieuwe Davidoff zonnebrillen collectie

Met de jarenlange ervaring voor perfectie en hoge kwaliteit, gepaard met “Art de Vivre” en een passie voor het goede leven.

Dit zijn de fundamentele ingrediënten van het merk Davidoff. Alle Davidoff producten hebben een mooi design en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een eigen identiteit.

Zoals Zino Davidoff altijd zei: “Having a taste for quality is having a taste for life.” Een highlight uit de Davidoff zonnebrilcollectie is dit exclusieve aviator model voor heren. De combinatie van het kunststof voorstuk en de gouden veren geven dit model een stijlvol uiterlijk. Verkrijgbaar in vier kleuren zwart: (Kl. 8840), zwart/petrol (Kl. 6494), donkerblauw-grijs/transparant (Kl. 6735) en donkerbruin havanna (Kl. 8940).

Klassiek (Mod. 97335)

Puur en elegantie zijn de meest belangrijkste karaktereigenschappen van dit Davidoff heren zonnebril. De tijdloze stijl van dit hoogwaardige model heeft een subtiel design aan het voorstuk en de veren hebben een gelaserd logo. Verkrijgbaar in drie kleuren: petrol op rhodium (Kl. 562), zwart (Kl. 592) en zwart op goud (Kl. 600).

Kijk voor meer informatie op: http://www.menrad.de/nl/collectie/davidoff/