De nieuwe ELLE monturen voor het najaar


De ELLE vrouw is onafhankelijk en staat open en nieuwsgierig in het leven. Haar favoriete plek is uiteraard Parijs en dan vooral de intrigerende bedrijvigheid van de stad.

Ze houdt ervan om met de mode mee te gaan, maar dan wel op haar eigen, individuele manier. Nonchalant, kek en chic tegelijkertijd, ELLE brengt de elegante stijl van de Franse vrouw perfect tot uitdrukking. Wat de ELLE vrouw ook onderneemt, ze doet het met stijl, plezier, humor en vanuit een positieve optiek. Al deze eigenschappen zijn optimaal gereflecteerd in het merk ELLE.

ELLE oogmode volgt uiteraard de inspirerende stijlgids van het merk op de voet. De herfst/winter oogmode collectie 2016 is beïnvloed door eigentijdse materialen en bewerkingsprocedés, direct van de catwalks. Van nonchalante geometrische patronen to luxueuze slangenhuid of gehamerde afwerking – alles draait om textuur!

EL13413
Trendy nonchalance! Dit ELLE montuur is het toppunt van sportieve modieuze chic. Het ronde, diepe voorstuk vloeit over in de gestroomlijnde veren. Het stippeltjespatroon op de veren is een echte eyecatcher, waardoor het metalen montuur iets nonchalants krijgt. De beschikbare kleuren zijn blauw (BL), bordeaux (BU) en bruin (BR). Voor degenen die een klassiekere look zoeken is er het tweekleurige zwarte model (BK), met goud aan de binnenzijde.

EL13415
Luxueus en elegant! Het licht katachtige voorstuk heeft een markant, luxueus patroon geïnspireerd door slangenhuid, heel opvallend! De uitgebreide kleurenreeks van dit model, uitgevoerd in comfortabel acetaat, loopt uiteen van klassiek zwart (BK) met zwart-wit gemarmerde veren, tot elegante ton-sur-ton tinten in bruin (BR) en paars (PU). Of ga voor de mix met tweekleurige versies in navy/havana (NV) en rood/havana (RE). De flexveer verhoogt het draagcomfort.

EL13416
Maak indruk! Het metalen detail op de veren, geïnspireerd door de modieuze gehamerde bewerkingstechniek, maakt dit ELLE model een elegant, stijlvol montuur voor bovenaan je verlanglijstje voor het komende herfst-winter seizoen. Je loopt voorop in de trend met dit mooi ronde voorstuk, terwijl het slanke ontwerp en de transparante kleuren het model een zachte vrouwelijke touch meegeven. Het montuur is gemaakt van lichtgewicht, kwalitatief hoogstaand TR90 materiaal, dus draagcomfort gegarandeerd. Dit kleurrijke model is verkrijgbaar in bruin (BR), grijs (GR), rood (RE) en rosé (RO).


Voor meer informatie: www.charmant.com