De nieuwe Esprit Eyewear Optical collectie


Al meer dan 45 jaar gebruikt Esprit de nieuwste trends om hoogkwalitatieve mode te maken met een ongedwongen, ontspannen en comfortabele stijl. Met een positieve, toegewijde instelling blijft het bedrijf uit Californië nog altijd dicht bij zijn oorsprong. Esprit zoekt altijd een creatieve benadering, zonder af te doen aan authenticiteit. Dit inspirerende gegeven heeft Esprit een van de populairste modemerken ter wereld gemaakt.

In Esprits monturencollectie van dit seizoen wordt de feel moeiteloos gecombineerd met minimalistische ontwerpen en unieke details. De brillen voelen goed aan en zien er fantastisch uit; de aantrekkelijke, moderne monturen zijn ontworpen met het oog op comfort en omdat ze gemaakt zijn met de nieuwste technieken en van de nieuwste materialen, bieden ze een volledig nieuwe zintuiglijke ervaring. Voor de jongste modefans en voor volwassenen met een kleine maat heeft Esprit ook een reeks kleinere brillen uitgebracht, met een hippe ronde vorm.

ET17509 – ET17510 – Vrouwen
Mat of glanzend? Met deze opvallende nieuwe monturen hoef je niet meer te kiezen. De brillen voor vrouwen spelen met een afwerking met matkleurige en glanzende onderdelen. De kattenoog-vorm is weer helemaal hip! Beide modellen hebben een enigszins katachtige voorkant. Het sierlijke model ET17509 is gemaakt van acetaat en heeft een subtiel grafisch patroon op de voorkant en mat-glanzende afwerking voor een moderne look. Het montuur van ET17510 is gemaakt van lichtgewicht metaal. De voorkant en veren zijn versierd met een grafisch patroon in een contrasterende kleur voor een extra opvallende look.

ET17512 – ET17513 – Mannen
Deze aantrekkelijke monturen voor mannen zijn geïnspireerd op moderne technologie. Beide stijlen hebben een carbon-inspired 3D-patroon op de voorkant. Het hoekige montuur van het model ET17512 is gemaakt van metaal, heeft een moderne uitstraling en is verkrijgbaar in klassieke kleuren. Het 3D-ontwerp aan de voorkant en op de veren verwijst op een subtiele manier naar de levenswijze van de moderne man, die moeiteloos overschakelt van zakelijke naar persoonlijke settings. Het model ET17513 is een licht en flexibel montuur, gemaakt van Ultem-materiaal. Het metalen detail op de veren, in discreet zwart of bruin, voegt net dat beetje extra toe aan dit inspirerende model. Verkrijgbaar in onder andere de klassieke kleur zwart, de nonchalante kleur blauw, trendy olijfgroen of Havana-bruin.

ET17516 Unisex & ET1715-ET17518 Kleine maat/Tieners-Twintigers
Een lichte, eenvoudige stijl; in deze nieuwe modellen combineert Esprit hoogwaardige materialen zoals PES en TR90 met moderne vormen om slimme monturen te maken die uitermate prettig zijn om te dragen. Het zou ons niets verbazen als deze modieuze monturen de hotste trend van dit seizoen worden!
Het bescheiden unisex-model ET17516 heeft een hoekige voorkant en is gemaakt van PES-materiaal, waardoor het uitermate licht en dun is. Verkrijgbaar in allerlei aantrekkelijke kleuren. De bril ziet er geweldig uit en voelt ook nog eens fantastisch, mede dankzij de verstelbare neussteuntjes die ervoor zorgen dat de bril uitstekend past en prettig is om te dragen.

De Boston-stijl-modellen ET17515 en ET17518 zijn gemaakt voor adolescenten (tieners/twintigers) of volwassenen met een kleine maat. De ronde vorm is deze zomer helemaal in. Dit modieuze montuur ET17515 is gemaakt van TR90-materiaal, dat de bril erg duurzaam, flexibel en licht maakt. In de hoeken zit een klein, decoratief element in dezelfde kleur als de veren.

Ook ontworpen voor de kleine maten is het model ET17518, dat gemaakt is van het hoogstaande materiaal PES. De lichtheid, het slanke ontwerp en de prachtige kleuren maken dit eenvoudige model zeer aantrekkelijk. De verstelbare neussteuntjes geven de bril een uitstekende pasvorm en uitzonderlijk draagcomfort.

Voor meer informatie: www.charmant.com