De nieuwe Swarovski Eyewear Summer 2015 collectie

De nieuwe Swarovski Zomer 2015 eyewear collectie stelt exclusieve zonnebrillen voor die worden gekenmerkt door gepolijste en fascinerende ontwerpen en verlevendigd door kostbare en sprankelende inserts. 

Een verfijnde uitvoering, uitgelezen kwaliteitsmateriaal en nauwgezette aandacht voor details kenmerken de vrouwelijke en hedendaagse stijlen, ontworpen voor de moderne vrouw die wil opvallen door elegantie en charme. 

De erkende juweelcollecties inspireren de modellen en worden verder gezet in de wereld van eyewear door vernieuwende en elegante design oplossingen. Unieke statement accessoires worden tot leven gebracht met versieringen van kostbare kristallen voor een modieuze toets van uitmuntendheid.

De Ellen (SK0076) valt op door haar flashy en glamoureuze, zacht afgeronde montuur. De voorkant is verlevendigd door een elegant galuchat patroon dat de bovenkant versiert en zich verder zet naar het midden van de slapen, waar het prestigieuze Swarovski logo verschijnt. 

Een fijn metalen profiel bepaalt het exclusieve ontwerp en omhelst de lenzen, die de look benadrukken van een verleidelijke vrouwelijkheid.

Een essentieel ontwerp en een gemakkelijk te dragen vorm kenmerken de Edith (SK0077) ‘cat-eye’ zonnebril, gemaakt in fijn acetaat. De individualiteit van deze tijdloze stijl ligt in de elegante versiering zoals blijkt uit de zijkanten van de voorkant en delen van de slaap: prestigieuze kristallen die opgesteld zijn in een rij zorgen voor een licht, grafisch patroon dat onmiddellijk de wereld van Swarovski reflecteert.

Meer info via: www.marcolin.com