De nieuwe zonyk pro: één voor allen – allen met één


adidas Sport eyewear heeft het nieuwste model van zijn sportcollectie onthuld – de zonyk pro – dat ontworpen is om atleten te bieden wat ze nodig hebben om het beste van zichzelf te kunnen geven.

  • De zonyk pro van adidas Sport eyewear is ontworpen voor een beter zicht en meer snelheid
  • Beter aanpasbaar en helderder dankzij een combinatie van VARiO en LSTTM filters
  • Drie zonyk pro highlightmodellen combineren een brede waaier aan montuurkleur- en filtercombinaties

Om deze supergeavanceerde en functionele bril te maken, werd er nauw samengewerkt met en voor atleten. De zonyk pro is gemaakt en ontworpen met het oog op de best mogelijke prestaties – en look – en maakt ten volle gebruik van het adidas Sport eyewear-lenzenaanbod. Klanten kunnen kiezen uit polariserende, spiegel-, LSTTM en VARiO-filters om een perfect zicht te garanderen bij eender welke weers- of lichtomstandigheden.

De VARiO-technologie zorgt ervoor dat de lenzen binnen enkele seconden automatisch van een lichte naar een donkere tint overschakelen. Light Stabilizing Technology™ maakt het contrast scherper en verzacht schommelingen in de lichtintensiteit, waardoor de ogen minder snel vermoeid raken en u zich beter kunt concentreren. Door VARiO en LSTTM te combineren, kunnen atleten het beste van beide werelden combineren in één lens.

Het gloednieuwe Lens Lock-SystemTM maakt het mogelijk om lenzen snel en gemakkelijk te vervangen. Daarbovenop zorgt de gebogen lensvorm voor een breed perifeer gezichtsveld en biedt dit kenmerk extra bescherming tegen zon, wind en obstakels die in het oog kunnen belanden. Het lichte, maar sterke SPX® montuur met geïntegreerd climacool® ventilatiesysteem is verkrijgbaar in twee maten.

Het climacool® systeem van de zonyk pro wordt nog verbeterd dankzij een afneembare zweetstrip van schuim, die zo gevormd is dat hij voor een verkoelende luchtstroom zorgt en tegelijk het zweet uit de ogen houdt. Met de Double-Snap Nose BridgeTM kunt u de bril aanpassen op maat, en de aanpasbare TRI.FITTM brillenpoten met Flex Zones verbeteren de grip terwijl u sport.

Er zijn drie speciale modellen die deel uitmaken van de lancering:

  • De zonyk pro Solar Red colorway debuteert op het grootste sportevenement ter wereld later dit jaar in Brazilië.
  • Dankzij de reflecterende accenten op het montuur en de zweetstrip van de zonyk pro Reflective – voorzien van zelfregulerende donkergrijze tot volledig transparante VARiO filters – geniet de drager van meer zichtbaarheid en dus meer veiligheid.
  • De zonyk pro Movistar-versie met een gloednieuwe combinatie van VARiO spiegelfilters schiet uit de startblokken op de Tour de France, editie 2016. Met deze bril maakt het beste wielerteam ter wereld – Team Movistar – jacht op de gele trui.

Er is ook een zonyk verkrijgbaar zonder zweetstrip en in exclusieve montuurkleuren; deze versie vormt de middenweg tussen prestaties en stijl. Een gamma lenzen met polariserende, spiegel-, LSTTM- en zelfs VARiO-filters garandeert een perfect zicht onder alle omstandigheden.

De nieuwe zonyk pro van adidas Sport eyewear is vanaf september 2016 verkrijgbaar in negen verschillende kleur- en filtercombinaties, vanaf € 199,–. De zonyk bestaat in zeven verschillende kleur- en filtercombinaties en is verkrijgbaar vanaf € 159,–.


Meer informatie vind je op www.adidas.com/eyewear of www.facebook.com/adidassporteyewear – of volg @adidassporteyewear op Instagram om mee te praten hierover.