De Oakley Green Fade collectie brengt atleten samen


Oakley, een merk met een diepgewortelde geschiedenis in sportinnovatie en -prestatie, heeft een speciale collectie zonnebrillen gelanceerd: Green Fade – gemaakt voor ’s werelds beste atleten met de hoogste eisen.

Oakley komt met een exclusieve, eenmalige collectie in de levendig groene kleur die het merk in 1980 voor hun eerste performanceproduct gebruikte. Door de combinatie van de iconische groene performance kleur uit de jaren ‘80 en de Prizm lenstechnologie uit de 21e eeuw, is de Green Fade een zeldzame sportzonnebril.
Alle modellen uit de collectie worden met de hand groen geschilderd en zullen deze zomer in een beperkt aantal Oakley locaties en winkels verkrijgbaar zijn.

Prizm Technologie:
De volledige Green Fade Collectie is verkrijgbaar met Oakley Prizm lenzen, een revolutionaire technologie die details verbetert voor optimale prestaties. Het biedt precieze kleurafstemming en is ontworpen voor specifieke omgevingen.

Productreeks:
De Oakley Green Fade collectie heeft performanceproducten voor competitie, waaronder EVZero, Jawbreaker, Radar EV Path, Flak 2.0 XL en RadarLock Path. Daarnaast biedt de Green collectie lifestyleproducten, waaronder Frogskins en Crosslink Zero RX.

Meer informatie: Luxottica Nederland: www.luxottica.com