De Optovue iScan OCT nu ook voor u bereikbaar!


Tot eind 2015 kunt u optimaal profiteren bij het upgraden van uw praktijk of winkel. Rockmed Opto heeft een zeer scherpe aanbiedingsprijs voor de Optovue iScan OCT. Samen met de investeringsaftrek voor dit jaar resulteert dit in een relatief lage eigen investering. Veel van uw concullega’s hebben al kennis gemaakt met de OptoVue iScan tijdens de succesvolle OCT oogonderzoek weken. Verderop in dit artikel leest u hier meer over.

Inclusief training en één jaar gratis Optoconnect
Uiteraard leveren wij uw iScan OCT inclusief een training en klinische kennisupdate over maculadegeneratie en glaucoomdiagnose. Ook krijgt u het eerste jaar een gratis interface met de Telemedicine dienst Optoconnect van B&F.

OCT oogonderzoek weken
Als u besluit de Optovue iScan aan te schaffen, ondersteunen we ook met een marketingcampagne rondom die OCT oogonderzoek weken. Deze campagne loopt gelijk met de introductie van Macupro®, het enige MD AREDS2 voedingssupplement. Wilt u Macupro® dealer worden? Wij informeren u graag!

OCT-technologie eenvoudig en gestandaardiseerd
De iScan omvat een volledige suite voor retina-, oogzenuw- en achtersegmentscans met normatieve databasevergelijking. Het compacte en draagbare design van de iScan vereenvoudigt de OCT-technologie. Met de iWellness scan begeleidt de iScan cliënten als vanzelf door het oogonderzoek.

Uw investering
Normaal kost de Optovue iScan OCT 31.000 euro. De aanbiedingsprijs tot eind 2015 bedraagt 27.500 euro. Door de investeringsaftrek die kan oplopen tot 28%, groeit uw voordeel nog eens met 7.700 euro. Uw investering daalt daarmee tot nog slechts 19.800 euro. Alle bedragen exclusief BTW.

Meer weten?
Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Product & Sales Manager Mark Kuijpers of Sales & Marketing Manager Anthony Lampe. Bel 0499-551020. Of kijk op www.rockmedopto.com en www.macupro.nl (consumentenwebsite).