De pracht van het ochtendgloren

Wie vroeg opstaat, kan zowat een halfuur voor een nieuwe dag aanbreekt genieten van een schitterend natuurspektakel. De hemel kleurt intens rood, dan oranje en vervolgens violet. De oude Grieken zagen dit fenomeen als een teken van hoop, de aankondiging van een nieuw begin na een duistere nacht.

Silhouette liet zich voor zijn nieuwste collectie Eos View inspireren door de oud-Griekse mythologie. Het label vernoemde de lijn namelijk naar de Griekse godin van de dageraad. Door de doorzichtige look en het ongewone design met uniek 3D-profiel zijn de monturen magnifieke blikvangers. Net zoals de zon door de lucht lijkt te zweven, zijn de Eos View brillen met volledige rand nagenoeg gewichtloos, voor buitengewoon draagcomfort. De modellen zijn ontworpen met wat we een ‘vorm-in-vormeffect’ noemen. Zo ontstaat een symfonie van geraffineerde kleurnuances. De subtiele afwisseling van lichte en donkere schakeringen keert terug in de Eos View monturen.

De brillen met volledige rand verwijzen naar het sensationele moment van een zonsopgang en zijn gecreëerd in een waaier aan transparante tinten, zoals opvallend Smoky Blossom, Crystal en Golden Hour. Er is keuze uit twee opmerkelijke modellen voor hem en haar: een vierkant mannelijk design, een eigentijdse pantolook en twee vrouwelijke ontwerpen. De splinternieuwe Eos View collectie biedt brildragers een uiterst aparte ervaring. Als de ochtendzon langzaam de horizon verlicht en de hemel hult in een rode gloed, helpt Silhouette dit verbluffende natuurverschijnsel met haarscherpe perfectie te beleven.

Meer informatie

www.silhouette.com