De speciale Dolce & Gabbana collectie vertoont historisch vakmanschap


De speciale lente/zomer collectie van Dolce & Gabbana is geïnspireerd op de historie van Sicilië. De carretto oftewel een typisch Siciliaanse kar vormt de ultieme inspiratiebron achter deze speciale collectie.

Deze karren zijn beschilderd met ingrijpende historische gebeurtenissen van Sicilië. In het verleden fungeerde de carretto voornamelijk als transport, maar tegenwoordig worden ze gebruikt tijdens speciale gelegenheden zoals een bruiloft. Deze collectie is net zoals haar inspiratie buitengewoon en opvallend.

Deze collectie is zeer uniek vanwege het exclusieve model waar slechts 100 exemplaren wereldwijd van zijn. Brilservice in Amstelveen is de enige winkel in Nederland die een van deze exclusieve brillen in hun etalage heeft staan. Deze bril is handgeschilderd op écht hout. Aan de binnenkant van de veer is het befaamde logo van Dolce & Gabbana gegrafeerd op een gouden plaat. De kleuren zijn op rituele wijze met de hand aangezet, welke de bril een weelderig 3D effect geven. Alles opgeteld laat zien dat deze bril met echt vakmanschap gemaakt is.

Ook de rest van de collectie doet niet onder voor het exclusieve model. De inspiratie van de carretto is volop aanwezig en zichtbaar doorgaans de hele collectie. De collectie bestaat zowel uit zon,-en correctie modellen. De collectie is een regelrechte kopie van de Dolce & Gabbana catwalk en is dus een ware trendsetter. De cat-eye is een trend welke veel te zien is dit seizoen en dat geldt ook voor de collectie. De brillen zijn gedeeltelijk of volledig versierd met het carretto design.

Meer informatie: www.luxottica.com


Exclusieve model : slechts 100 exemplaren wereldwijd!