Deltion College organiseert evenement Opticien 2026


Het Deltion College organiseert op maandag 13 juni het evenement Opticien 2026.

Primair willen we potentiele optiekondernemers verbinden met verkopende partijen (de makelaars). Teven willen we beide partijen en de zittende ondernemers voorzien in informatie over alle aspecten van het ondernemerschap. Via korte kennispitches bieden de standhouders informatie over hun diensten en kennis. Elke 15 minuten zijn er verschillende kennispitches, maar bezoekers kunnen ook aansluitend blijven staan voor een persoonlijk gesprek.

Voor dit evenement is een uitnodiging aan 2000 adressen verstuurd. Deelnemers schrijven zich in via de website waar ook de deelnemende bedrijven staan vermeld:
http://www.deltion.nl/symposium/13-juni-opticien-2…

Het Deltion College in Zwolle is een ROC met meer dan 14.000 studenten en 1250 medewerkers. Het Deltion College is marktleider in de opleiding Opticien niveau 4. Ruim 300 studenten optiek en 80 contactlens studenten volgen een opleiding in Zwolle.

De opleiding optiek biedt plaats aan studenten uit het hele land, maar richt zich primair op de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Gelderland.