Derde HOYA Cycling Tour klimt naar ongekende hoogte

HOYA’s derde editie van de Cycling Tour vond dit jaar plaats op 24 en 25 juni. Zo’n 50 wielerfanaten gingen de strijd aan met zichzelf en elkaar en werden hierbij begeleid door Steven Rooks en Johan Museeuw. Dit bood volop mogelijkheden voor het delen van tips & tricks met deze twee succesvolle professionals.

De koers vond maandag plaats over een parcours van 70 km, gevolgd door een individuele bergtijdrit op de Dodeman. Deze 1100 meter lange helling, met een zeer toepasselijke naam, heeft een stijgingspercentage tot 18% en vergde een uiterst fysieke en mentale inspanning van alle renners.

Prijsuitreiking

Als afsluiting volgde een herstellunch, waarbij de prijzen werden uitgereikt. Danny Melis van Schaap Opticiens is als winnaar van de tijdrit beloond met een imposante Campagnolo Kurkentrekker. De winnaars van de verschillende niveaus waarop werd gekoerst waren René Tegelaar van Optique René in de ervaren klasse, Steve Tjon van EyeCare BrilService Woerden in de klasse ‘gemiddeld’ en Miranca Eijsermans-Smeets van Eijsermans Optiek bij de beginnersklasse. Zij gingen allen naar huis met een Futurum waardecheque en een pak EPO koffie om aan te sterken.

Meer informatie

www.hoyavision.com

Tags: