Designed to perform: Jaguar Eyewear lente/zomer collectie

Voor het aankomende lente/zomer seizoen, werd tijdens de Opti 2016 de nieuwe Jaguar Eyewear collectie gepresenteerd.

Deze collectie is geïnspireerd op de bekroonde innovatieve en lichtgewichte design van de huidige Jaguar auto´s, en brengt drie nieuwe monturen uit.

Een passie voor het behalen van grote prestaties, en het combineren van Brits design met een uitstekende kwaliteit. Biedt Jaguar haar klanten geweldige rij ervaringen en is Jaguar uitgegroeid tot een luxueuze merk over heel de wereld.

De nieuwe JAGUAR Eyewear collectie presenteert moderne monturen geïnspireerd op de designkenmerken van het interieur, de kleuren en de technische kenmerken van de Jaguar modellen.

Dynamisch Design (mod. 31507)
Een sportief design met matchende details combineert hoge kwaliteit materialen met eigenschappen van de Jaguar FTYPE zoals de veer en de lichtgewichte carbon structuren. Verkrijgbaar in drie kleuren die geïnspireerd zijn op het kleurenpallet van Jaguar: zwart/blauw (Kl. 8841), zwart/rood (Kl. 8840) en havanna/blauw (Kl. 8940).

Puristische stijl (mod. 33580)
The Art of Performance: een klassieke montuur voor mannen met een hoge kwaliteit met design kenmerken van de Jaguar XF. Toegevoegd met rode highlights van de Jaguar kleurenpallet. Verkrijgbaar in vier kleuren: zwart/rood (Kl. 1025), donkergrijs/blauw (Kl. 1026) en petrol/bruin (Kl. 1027).

Voor de Pole Position (mod. 31808)
Net als de Jaguar XE, een opvallende design definieert dit stijlvolle model, terwijl de blauwe kleur wijst op de stijlvolle gestructureerde oppervlakte. Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: gestructureerd blauw / zwart (Kl. 3100), zwart / rood (Kl. 4021) en havanna / blauw (Kl. 5100).

Voor meer informatie: http://www.menrad.de/en/collection/jaguar/detail/d…