Diesel Black Gold Vogue Fashion Night

Diesel Black Gold was trotse deelnemer aan Vogue Fashion Night Out op donderdag 13 september.

In de Diesel Black Gold store op de PC Hooftstraat in Amsterdam waren de Fit Your Attitude video’s officieel op groot scherm te zien zijn. Naast deze bijzondere videowall presenteerde Diesel de DENIMIZE, een eyewear collectie onder het genot van cocktails en tunes by de Pony Peaches.

Wat is Fit your Attitude?

5 Iconische dames. 5 Verschillende denim stijlen die hun attitude reflecteren. Een stad, New York, die hun catwalk en podium wordt voor met elkaar verbonden verhalen, gebaseerd op toevallige ontmoetingen.

Al deze ingredi??nten presenteren de nieuwe FW12 Fit your Attitude denim collectie. Kasia Smutniak, Poppy Delevigne, Coco Rocha, Tali Lennox en Theodora Richards uiten hun individuele stijl en attitude met de nieuwe Diesel denim range.

Kasia Smutniak, de chique en sexy vrouw interpreteert de high waist Highkee, Poppy Delevigne, is confident met de bootcut Bootzee, Coco Rocha, pure attitude met het dragen van de skinny Getlegg. Tali Lennox is spontaan met de Faithlegg en Theodora Richards is free spirited met de super skinny Grupee.

Alle dames dragen een total look van Diesel met als accessoire de nieuwe DENIMIZE eyewear collectie. De video’s zijn geregisseerd door Matthew Frost en een deel van de muziek uitdrukkelijk gecre??erd door Matteo Ceccarini.

dieselavond