Dinetta Ridderhof is ???Brildrager van het Jaar 2012???

Dinetta Ridderhof (17) uit Sint-Annaland is “Brildrager van het Jaar 2012” geworden. De brildraagster deed mee aan de verkiezing van Specsavers en ging in Amsterdam de strijd aan met elf andere kanshebbers.

Tijdens de spannende finale in de Openbare Verlichting op het Westergasterrein lieten de finalisten op de catwalk zien hoe fantastisch zij eruit zien met bril. De deskundige jury met onder andere modeontwerpers Spijkers en Spijkers en Francisco van Benthum bepaalde uiteindelijk dat Dinetta Ridderhof de nieuwe ambassadeur van brildragend Nederland is en naar huis gaat met een reis voor twee personen naar modestad New York!

Drie winnaressen met Tob Sebastiaan (2e van links)

Dinetta Ridderhof uit Sint-Annaland ging uiteindelijk met de eretitel naar huis. “Het dringt nog niet helemaal door dat ik echt gewonnen heb. Wat een enorme eer! Mijn bril hoort echt bij mij en is voor mij een onmisbaar accessoire. Met een bril kun je een outfit helemaal afmaken en je persoonlijkheid versterken. Geweldig dat ik dat op deze manier kan uitdragen aan het Nederlandse publiek!”, aldus Dinetta. De winnares liet elf finalisten achter zich. Op de tweede plaats eindigde Fleur Spiekerman uit Alphen aan den Rijn en Emmy van der Mee uit Groningen ging met de derde prijs naar huis.

brildraagster3Een groepsfoto van de deelnemers

De finale werd gepresenteerd door fashion- en beautystylist en fervent brildrager Tom Sebastian. “Ik ben ontzettend onder de indruk van het niveau van vandaag. Allemaal prachtige mannen en vrouwen die er fantastisch uitzien met bril. Zij hebben vanavond bewezen dat een bril een geweldig modeaccessoire is waarmee je een ‘look’ juist kan versterken”, aldus Tom Sebastian.

brildraagster4De winnares Dinetta Ridderhof