Dior lente/zomer collectie 2022

Voor de lente-zomercollectie van 2022 herinterpreteert DIOR twee iconische lijnen met een zomerse twist, door middel van materiaalkeuze, vormen en kleuren. De iconische “DiorSignature”-lijn, geliefd bij de artistiek directeur van het huis, Maria Grazia Chiuri, een eerbetoon aan de “Dior Book Tote”-handtas, vernieuwt zijn positie als modestatement.

Deze emblematische lijn is opnieuw geïnterpreteerd in volledig metalen versies met pasteltinten. Naast deze institutionele lijn komt het verhaal van “DiorClub” terug met nieuwe vormen en patronen die de sportieve visie van de Creative Director van het huis weerspiegelen. De hele collectie combineert de iconische elegantie van Christian Dior met uitzonderlijke materialen en de Italiaanse savoir-faire van Thélios.

DIORSIGNATURE A3U

Gemaakt voor echte trendsetters en gepresenteerd tijdens de Dior Cruise 2022-show, herinnert de vorm van het model aan de klassieke pilootstijl met glazen versterkt door glanzende gouden metalen lijnen.

B0B0: Glanzende transparante marineblauwe voor- en eindtips met marineblauwe glazen.
B0BB: Glanzend transparant acetaat en uiteinden, met anti blauw licht glazen.

DIORSIGNATURE S4U

Deze stijl verrijkt de trendy “DiorSignature”-lijn met een iconische vierkante vorm.

B0B0: Glanzende transparante marineblauwe voor- en eindtips met marineblauwe glazen.
B0L0: Glanzende transparante nude voor- en eindtips met nude glazen.

DIORCLUB M2U

Dit model combineert de tijdloze signatuur van het huis met futuristisch design. Het ontwerp is verrijkt met een acetaatframe dat vanaf de voorkant van het masker doorloopt op de slapen en de uiteinden ontmoet. De band heeft twee strepen en het ‘Christian Dior’-logo wordt aan beide kanten herhaald. Een eerbetoon aan het DNA van het huis, het masker is versierd met het “Dior Oblique”-motief voor een gedurfde en trendy look. 

 

Tags: