MAUIGreen® Mirror Color van Maui Jim, nu verkrijgbaar

Maui Jim introduceert MAUIGreen® gespiegelde glazen. Deze volledig toegepaste groene spiegelbehandeling is verkrijgbaar in enkelvoudige en progressieve recepten voor zowel zonnebrillen als brillen.

Alle Maui Jim zonnebrillen zijn verkrijgbaar in de spiegelkleuren Blue Hawaii, MAUI Sunrise, HAWAII LAVATM en nu MAUIGreen®. Met hun meest geavanceerde glasmateriaal, MauiBrilliantTM, bieden Maui Jim-zonnebrillen optiek die bijna net zo helder is als glas met slechts een derde van het gewicht. Zoals bij alle Maui Jim-zonnebrillen, levert de gepatenteerde PolarizedPlus2®-technologie eersteklas kleurverbetering en helderheid, terwijl het ook 100% van de schadelijke UV-stralen blokkeert.

De groene spiegelapplicatie is geïnspireerd op de weelderige, met regen beboste heuvels van Oost-Maui, waar groene uitzichten verweven zijn met de blauwe oceaan. Ditzelfde samenspel van groen en blauw is te zien in deze nieuwste spiegelkleur die op recept verkrijgbaar is.

“We hebben de laatste tijd een enorme toename gezien in de interesse van de consument en de marktvraag naar groene stijlen”, zegt Diego de Castro, Senior Director of Brand Marketing and Management voor Maui Jim. “We zijn verheugd om ons huidige aanbod uit te breiden met kleuropties op recept die passen bij een verscheidenheid aan persoonlijke stijlen en esthetiek.”

Meer informatie

www.mauijim.com

Tags: