Diva Eyewear collectie van Bvlgari

Juwelenhuis Bvlgari staat bekend om haar gedurfde designs met prachtige details en het gebruik van kostbare en pure materialen. Bvlgari weet voor iedere collectie haar signatuur af te geven en dit is wederom zeer geslaagd voor de DIVA eyewear collectie.

De Diva collectie is een ode aan de Glam Culture die zijn oorsprong vond in de jaren 50. De eerste echte diva van deze tijd was Elizabeth Taylor die het boegbeeld werd voor de welvarende, sterke en zelfstandige vrouw. Elizabeth Taylor had een zwak voor de mooie dingen des levens en deze gedachte sluit naadloos aan op de bijzondere Diva eyewear collectie.

Diva eyewear collectie met daaronder de inspiratie voor deze collectie

De prachtige oorhangers uit de high jewellery Diva juwelenlijn hebben als inspiratie gediend voor de DIVA eyewear collectie. De juwelen zijn enkel weggelegd voor de allerrijksten. De Diva eyewear daarentegen ligt binnen handbereik en is hét accessoire voor de diva’s van nu.

De brillen zijn afgewerkt met maar liefst 172 kristallen: 100 aan de buitenzijde en 72 aan de binnenzijde. Voor de vrouw die durft op te vallen zijn deze fonkelende eyecatchers het ultieme cadeau voor tijdens de feestdagen.

Voor meer informatie ga naar: www.luxottica.com