DM Promotie van EyeFactory

EyeFactory heeft voor haar klanten een complete DM en Promotie marketing map ontwikkeld als aanvulling op de marketing portal. In deze Dm map zitten talloze acties die EyeFactory momenteel voor meer dan 100 optiekbedrijven verzorgt.

Naast de cyclische loyaliteitsacties (brillen, lenzen, kinderbrillen, zonnebrillen) zijn er ook talloze doelgerichte acties zoals DM kaarten voor sportbrillen, kinderbrillen en contactlenssystemen.

Per seizoen wordt vooraf samen met EyeFactory bepaald welke acties worden uitgerold zodat er een goed overzicht is van de besteding van het marketing budget.

Elke actie in deze map is voorzien van een voorbeeld Dm kaart (gelamineerd) en een beschrijving van de actie. Tevens kan de opticien direct zien wat de kosten van de actie zijn en de verwachte opbrengst bij verschillende responspercentages.

EyeFactory verzorgt het complete traject voor de opticien: ontwerpen, selecteren klanten, drukken en verzenden van de DM kaarten. Daarnaast wordt van iedere actie de respons bijgehouden

Hierbij wordt nauw samengewerkt met Inside Retail die het drukwerk en verzenden verzorgen.

Heeft u interesse in de zeer succesvolle DM acties van EyeFactory, neem dan contact op via 0318-437080 of via [email protected]