Doe mee met de Campagneweek van Light for the World – Samen openen we ogen!

Ook dit jaar heeft Light for the World een campagneweek van 17 tot 23 juni voor alle opticiens, ook al bent u (nog) niet aangesloten bij het Label Opticien voor de Wereld. Thema is ‘Samen openen we ogen’.

Wereldwijd zijn 36 miljoen mensen blind. Hiervan woont 90% in ontwikkelingslanden. De oorzaken verschillen van vitamine-A tekort tot onbehandelde ooginfecties en nog veel meer. Als opticien zorgt u goed voor de ogen van uw klanten. U wilt het zicht optimaliseren en beschermen. U geeft de beste oogzorg. U kunt dit, samen met het Label Opticien voor de Wereld, ook doen voor kinderen en volwassenen in Afrika. Ze hebben uw steun heel hard nodig!

In 2018 heeft het Label Opticien voor de Wereld 19.292 mensen in de diverse oogzorgprogramma’s bereikt met de hulp van 56 opticiens, die het Label Opticien van de Wereld uitdragen. Er zijn nog meer opticiens nodig, die zich aansluiten bij dit label om zo 25 duizend euro beschikbaar te hebben voor 600 oogoperaties, 300 brillen en het opleiden van 3 verpleegkundigen in oogzorg in Mozambique, Zuid-Sudan en Ethiopië.

Doet u mee met de Campagneweek?

Hieraan kunt u vrijblijvend meedoen. Vraag uw klanten een bijdrage voor het donatiebusje of via een Tikkie QR-code. Ook kunt u als opticien de donaties te verdubbelen of een bedrag doneren per verkochte bril. Wilt u materialen voor in de winkel? Dat stuurt Light for the World graag naar u op.

Ook het Label Opticien voor de Wereld aan uw naam verbinden?

Past de naam Opticien voor de Wereld u goed? Dan kunt u zich voor 500 euro aansluiten bij het label. Dit bedrag staat voor maar liefst 14 staaroperaties. Doen!

Voor meer info:

www.lightfortheworld.nl/opticiens

+31 (0)318 586358
info@lightfortheworld.nl

 

Meer informatie

www.lightfortheworld.nl