Dolce: een nieuwe romantische collectie van LineArt Charmant


De Charmant Group brengt dit voorjaar “Dolce”, een nieuwe collectie uit van haar merk LineArt Charmant. Zoals de naam Dolce al aangeeft, zijn de nieuwe modellen ontworpen voor vrouwen die graag hun persoonlijkheid tot uitdrukking willen brengen.

De driedimensionaal ontworpen monturen collectie hebben alle gestroomlijnde veren hebben. Dolce wordt als muzikale term gebruikt en de collectie brengt dan ook de zachtheid en tederheid van de drager over. Net als de andere collecties garandeert Dolce dezelfde lichte flexibiliteit en perfecte pasvorm door het gebruik van Excellence Titan, het exclusieve materiaal van Charmant.

Afstelbare neuspads

Bij deze collectie zijn innovatieve neuspads geïntroduceerd voor nóg meer comfort. Zodra de bril wordt opgezet, verandert de vorm van de neuspad geleidelijk om zich aan de neus van de drager aan te passen. Deze technologie, die “adaptief effect” wordt genoemd, zorgt ervoor dat de neuspads op de lichaamstemperatuur reageren en een persoonlijke pasvorm krijgen.

XL2063 Dolce

De combinatie van twee kleuren doet de gevormde veren beter uitkomen. Het randloze voorstuk is zeer sterk dankzij het Pressure mount-systeem van Charmant dat zorgt voor een optimaal draagcomfort. Door de diepte van de glazen is dit model geschikt voor multifocale glazen. Er kan gekozen worden uit drie elegante kleuren.

Kleuren:

  • BK Zwart
  • GP Goud
  • PU Paars

XL2066 Dolce

Dit moderne halfrandloze model heeft een prettige, zachte vorm en is geschikt voor multifocale glazen. Het montuur is verkrijgbaar in een reeks populaire kleuren die aansluiten op ieders smaak.

Kleuren:

  • BK Zwart
  • BU Bordeauxrood
  • GP Goud

Meer informatie: www.charmant.com/nl