Doorbraak in Biofinity

Het is CooperVision gelukt het productieproces van Biofinity te versnellen door een aantal technologische doorbraken toe te passen. Dit is natuurlijk niet alleen heel goed nieuws voor CooperVision maar ook voor u. Bent u nieuwsgierig wat dat voor u kan betekenen, neemt u dan contact op met uw vertegenwoordiger van CooperVision. Tenslotte is Biofinity nu precies een jaar op de markt en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan!
Biofinity is vervaardigd uit het gepatenteerde AQUAFORM™. Dit materiaal in combinatie met een geavanceerd lensontwerp, geeft een revolutionair effect. Lenzen die uitstekende prestaties leveren, veel vocht bevatten, een betere zuurstofdoorlaatbaarheid hebben en een hoog oppervlaktebevochtiging. Elke dag, 24 uur lang. Ervaar zelf wat Biofinity voor uw praktijk en uw klanten kan betekenen.
CooperVision verwacht in juli een verdere uitbreiding in de sterktes. Zowel in de min- als in de plus sterkte. Biofinity is dan beschikbaar van -12 tot en met + 8. Voor meer info: www.coopervision.com