Dutz Eyewear herfst/winter collectie

Hoewel we nu volop van de zomer genieten en we écht nog niet aan die koude winter dagen willen denken, zijn ze bij Dutz al druk bezig met de introductie van de nieuwe najaarscollectie.

Wat heeft hun geïnspireerd? Stylisten en trendwatchers voorspellen dat consumenten zich klaarmaken om de ontberingen van het afgelopen jaar te boven te komen met heldere, vrolijke en speelse mode. Veel kleurrijke trends steken dan ook de kop op dit najaar. De top modekleuren die het kleureninstituut Pantone voor herfst winter 2021-2022 in kaart brengt, vormen een opvallend levendig palet met een optimistische, energetische uitstraling. Felle kleuren spelen een grote rol in de herfsttrends, met gele, felroze en fuchsia tinten, maar ook evergreens zoals groen (de kleur van de hoop), rood en helblauw, neutrals voor de nodige rust, én, Dutz’s favoriete trend; opvallende prints.
Er wacht ons dus een kleurrijke herfst, misschien wel de kleurrijkste tot nu! En dat gaan we zeker terug zien in de nieuwe Dutz collectie, een kleurencocktail die ze hierbij graag presenteren!

An eye for detail and a love for prints – So Dutz!

Meer informatie

www.dutzeyewear.com

Tags: