Dynamische Transitions zonnebrilglazen

Dynamische Transitions-zonnebrilglazen hebben al voor activering een lichte basistint. Afhankelijk van de UV-straling wordt deze nog donkerder.

Transitions Drivewear-zonnebrilglazen zorgen voor optimaal comfort, met name tijdens het autorijden. In gedeactiveerde toestand, bijv. in omstandigheden van zwak licht of bij wisselend licht, zorgen ze voor sterk verbeterd contrastzicht.

Als er fel licht op de voorruit valt, nemen de glazen een koperkleur aan en zorgen daarmee voor dat het onderscheid tussen rood- en groentinten veel beter zichtbaar is. Dankzij polarisatie wordt bovendien verblinding voorkomen.

Transitions Drivewear zonnebrilglazen

Nike MAX Transitions zijn leverbaar in drie kleuren en zijn speciaal ontwikkeld voor een verbeterd zicht tijdens het beoefenen van sport.

Met name duursporters, zoals golfers, joggers, trailrunners, langeafstandslopers en wandelaars profiteren van de snelle kleuring en, afhankelijk van de kleurvan de brilglazen, een betere zichtbaarheid van contouren en bij schaduwvorming, versterking van contrasten en het voorkomen van verblinding.

Nike MAX Transitions

Oakley Transitions zonnebrillen bieden een optimale oplossing voor mountainbikers en cross-countryrenners. Hun prettige kleuring verbetert het contrast en zijn tevens geschikt voor sporten waarbij de ogen worden blootgesteld aan frequent wisselende lichtomstandigheden.

Oakley Transitions

Shamir Golf Transitions zonnebrilglazen, het multifocaal brilglas van Shamir, geoptimaliseerd voor golfers. Zij passen zich tijdens het spel automatisch aan de wisselende lichtomstandigheden aan. De paarse kleuring zorgt bovendien voor een verhoogd contrast.

Shamir Golf Transitions

Lazer Lumino Transitions-vizier is een vizier dat speciaal is ontwikkeld voor motorhelmen. Het vizier past zich tijdens het rijden automatisch aan de wisselende licht- en weersomstandigheden aan.

Lazer Lumino Transitions

Kijk voor meer info op: http://www.transitions.com