EasyScan verwelkomt nieuwe salesmanager

EasyScan heeft een nieuwe salesmanager voor geheel Nederland aangenomen. Na verschillende functies te hebben gehad in de optiekbranche, heeft René Zwanenburg per 1 mei de verantwoordelijkheden van salesmanager bij Easyscan op zich genomen.

Carrière

René Zwanenburg is zijn carrière gestart als opticien. Dit heeft hij verder uitgebreid tot optometrist en contactlensspecialist bij zowel een particuliere keten als een particuliere optiekzaak in het midden/hoogsegment. Na de switch te hebben gemaakt naar de optiekindustrie, is René meer dan zes jaar Account- en Salesmanager geweest bij NKL en heeft hij de rol van Sales en Product Advisor op zich genomen bij Zeiss. Anderhalf jaar geleden heeft René ContacZ opgericht met de gedachte om onderscheidende contactlenzen internetvrij, tailor made en als private label aan te bieden. Nu heeft hij besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan bij EasyScan.

Onderscheidend zijn

Met de ervaring die René heeft opgedaan, heeft hij geleerd om te kijken naar het realiseren van de langetermijnvisie van de zelfstandige opticien die resulteert in omzetgroei. De zelfstandige opticien moet zich kunnen onderscheiden en met die gedachte past René helemaal in het plaatje van EasyScan. EasyScan biedt de opticien namelijk een manier om zich te onderscheiden met de EasyScan waarmee netvliesanimaties gemaakt kunnen worden. Op die manier kunnen afwijkingen zoals staar, hypertensie en diabetes afgelezen worden.

Eyeline wenst René Zwanenburg een fijne en succesvolle tijd bij EasyScan.

Meer informatie

www.easyscantest.com

Tags: