Ecollection van Esprit: 100% gerecycled oceaanplastic

Esprit brengt mode in lijn met duurzaamheid door middel van trendy, hoogwaardige kleding en accessoires die comfortabel zitten, er prachtig uitzien en zorg dragen voor het milieu. Door een slim ontwerp, verantwoorde productie en recycling centraal te stellen in het bedrijfsmodel, baant Esprit zich een weg als visionair leider op het gebeid van milieu die de verbinding tussen mens en planeet koestert.

De nieuwe Esprit ecollection zonnebrillen voor de lente/zomer 2021 is voor 100% gemaakt van plastic afval dat onze kostbare oceanen, kustlijnen en waterwegen bederft. Deze slimme en inspirerende recycling-actie vermindert de vervuiling en vermijdt de productie van nieuw plastic. Brilleningenieurs veranderen afval in nikkelvrij, corrosievrij en veilig materiaal dat perfect is voor het maken van lichtgewicht zonnebrillen met een perfecte pasvorm.

Drie hippe modellen geven het ontwerp een extra duwtje in een tijdloze, informele richting met iconische montuurvormen voor mannen en vrouwen in effen of dual tinten en met krachtige of opvallende glazen met kleurverloop. Als klap op de vuurpijl worden deze chique accessoires geleverd in duurzame Esprit-etuis, gemaakt van herverwerkt papier en plat verpakt, waardoor de ecologische voetafdruk en de milieu-impact van verzending worden verminderd.

Met deze nieuwe ecollection-lijn blijft Esprit eyewear de milieu-NGO WeForest en haar missie steunen: voor ieder ecollection-montuur dat tot en met 31 juli 2021 wordt verkocht, zal er een nieuwe boom worden geplant.

ET40045 Dames

Laat ook zien dat je om onze planeet geeft door het dragen van deze zonnebril van de nieuwe Esprit eyewear ecollection. Het afgeronde montuur is charmant en vrouwelijk en voorzien van trendy ton-sur-ton glazen met kleurverloop afgestemd op de veren. Deze geweldige zomerstijl is gemaakt van 100% gerecycled oceaanplastic.

ET40046 Unisex

Deze must-have zonnebrillen zijn te danken aan de duurzame ecollectie eyewear van Esprit. Het mooie unisex model doet denken aan de iconische zomerlook uit de jaren 50 met zijn vintage touch en zwarte voorstuk. Paarse en marineblauwe modellen pronken met kleurverloop glazen en veren in bijpassende tinten. Licht, comfortabel en UV-bestendig zijn de kernwoorden van dit nonchalante montuur dat volledig is gemaakt van gerecycled oceaanplastic.

ET40047 Heren

Zoek de verkoeling deze zomer op met deze coole zonnebril van Esprit. Deze elegante, casual en uiterst comfortabele, urban-geïnspireerde zonnebril uit de eyewear-ecollection, is gemaakt van 100% gerecycled plastic materiaal uit oceaanafval. Deze strakke look is verkrijgbaar in het klassiek zwart, maar ook met blauwe of groene veren en bijpassende glazen.

Meer informatie

www.charmant.com

Tags: