Een bredere kijk op klantenbinding

Ontdek alles over het nieuwe klantcontact. Kom naar het CooperVision seminar ‘Een bredere kijk op klantenbinding’.

2013 gaat pas écht van start met het seminar ‘Een bredere kijk op klantenbinding’. Laat u op 14 januari 2013 inspireren door onze bevlogen gastsprekers en ontdek alles over het nieuwe klantcontact! In een dagdeel brengt Cooper Vision u op de hoogte van recente ontwikkelingen op het gebied van:

• consumentengedrag,
• mediagebruik van consumenten,
• het herwinnen van voormalige klanten.

Bovendien geven wij u graag inzicht in onze plannen voor 2013 en presenteert Eef van der Worp, autoriteit op het gebied van optometrie u case studies over succesvol multifocale lenzen aanmeten en hoe u daarmee de binding met uw klant verhoogt.

 

De altijd inspirerende René C.W. Boender vertelt u alles over consumentencontacten, sociale media en Generatie Z. Een presentatie die barst van de energie!

 

Dat zult u nog wel merken…

 

 

Gastsprekers

eef
Eef van der Worp – Optometrist PhD FAAO FIACLE FBCLA FSLS


Over het beter aanpassen van zachte lenzen waardoor u een betere binding met uw klant realiseert.

 

 

 

 

 

 


marco
Marco Stolk – Commercial Director CooperVision Benelux

In 2013 is CooperVision 20 jaar actief in Nederland, een goed moment voor een game change in een tijd van ongelimiteerde verbindingen via social media: Engagement and Involvement van de drager. Connect en Re-connect wat kunt u van ons verwachten.

 

 

 

 


rene
René C.W. Boender – Brainagent, auteur en spreker

Coopervision & René Boender’s ambitieuze Braincandies met een bite… Het jaar 2013 biedt volop mogelijkheden, maar die moeten wel zelf gecreëerd worden. Dat kan, want er zijn meer kansen dan ooit. Nederland is echter crisismoe… Het is daarom tijd voor het Nieuwe Optimisme. Met IQ én vooral EQ. “Dat blijkt de weg te zijn naar Business Happiness en méér omzet,” zegt René Boender. Google op zijn naam en de wereldsteden vliegen voorbij. Hij treedt over de hele wereld op en weet keer op keer zijn publiek te raken en aan te sporen om te doen wat nodig is: veranderen! René Boender is auteur van de bestsellers Great to cool, Generatie Z en Cool is Hot! Hij is bekend van de braincandies, uitvinder van de 3”12” E-wet en de nieuwe ROI-opvatting; ‘return on involvement’. René is de drijvende kracht achter de shift van IQ naar EQ, de belangrijkste verschuiving in het zakendoen die de komende jaren gaat plaatsvinden. Zijn nieuwste keynote ‘Ambitieuze BrainCandies met een bite’ is motiverend en inspirerend én barst van de energie.