Een bril met uitstraling! (video)

 

Oog & Design (voorheen Meester Reenders), de nieuwe winkel in de Beatrixstraat in Den Helder, is geopend sinds dinsdag 31 maart. Het team bestaand uit Nicoline, Jessica, Andre en Bas zijn trots op hun creatie.

Bekijk de video!

“Brillen zijn tegenwoordig overal te koop, maar mooie aparte brillen zijn schaars. Bij Oog & Design vinden wij dat een bril bij het gezicht van de drager moet passen; een bril moet iets toevoegen aan je image en aan je uitstraling. Wij zijn een specialist in het geven van advies daarin. Een bril met uitstraling!”

-Hoe zijn jullie op het idee gekomen om op deze manier te verbouwen?
Onze inspiratie is gekomen door een artikel in de Eyeline, wij zagen een foto van een winkel in Kopenhagen en dachten “dit is onze stijl”.

-Wat was de reden om Top Vision Group te contacten?
Wij hadden de systemen van Top Vision in onze bestaande winkel en waren geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen. Ons plan werd door Top Vision als een uitdaging gezien en daarom zijn we samen verder gegaan.

Bekijk de video!

-Jullie hebben alles in eigenbeheer gedaan. Hoe verloopt zo’n traject? 
Onze visie was duidelijk en om dat aan een ander over te dragen was ons te risicovol. Elk bedrijf heeft zijn specialisme en die hebben wij, door alles op elkaar af te stemmen, optimaal benut.

-Hoe zijn jullie aan het totaalbeeld gekomen en hoe heb je alles kunnen visualiseren?
Stap voor stap hebben wij ons beeld laten groeien. Eerst zat het in ons hoofd en elke keer kwam dit verder in de werkelijkheid.

-Jullie zijn in het begin direct met een vloerplan gekomen. Wie maakte deze en hoe is deze tot stand gekomen?
De plattegrond kregen wij van de woningbouw en vandaaruit zijn we de indeling gaan maken: elke ruimte heeft zijn specifieke maten die we in de tekening ingepast hebben.

-Alles past bij elkaar. Hebben jullie met moodboards gewerkt of met iets anders?
Nee, de kleuren en de stijl zat in ons hoofd en bij het zien van bepaalde meubels was het gelijk ja of nee.

Bekijk de video!

-Jullie hebben specifieke merken uitgelicht. Waarom?
Door de vele keuze in merken en de vele kwaliteiten in merken hebben we een keuze gemaakt. We staan achter de merken die we voeren en zijn ook de enige in de Noordkop die die merken voeren. In onze visie zijn kwaliteit en oogzorg het belangrijkste.

-Jullie werken met banners per groep is dit definitief of is dit flexibel?
De banners zijn wisselbaar, dit hangt af van welk merk we willen uitlichten

Bekijk de video!

-Zonnebrillen hebben jullie op afstand bedienbaar beveiligd. Waarom deze keuze?
We wilde gewoon geen onrust in de winkel. Zonnebrillenverkoop is bij ons een actief proces en wij kunnen en willen onze klanten die aandacht geven.

-Zijn jullie tevreden over het resultaat en hoe reageren de klanten?
De visie is werkelijkheid geworden. De beelden in ons hoofd is een winkel geworden met veel klasse en stijl en de klanten reageren erg positief!

Bekijk de video!

Voor meer informatie over de brillenpresentaties ga naar:
www.topvisiongroup.com/nl/products-nl