Een geheel verzorgd diner én een avond vol inspiratie, iets voor jou?

Met wie zit jij aan tafel op één van de acht locaties in Nederland? LensOnline nodigt je geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen uit om aan tafel te schuiven voor een heerlijk diner. Doel? Mensen uit het vak met elkaar verbinden en inspireren! Want hoe ziet de toekomst van jouw winkel eruit?

Praat eens met elkaar over de evolutie van de optiekmarkt, welke gevolgen dat heeft op jouw winkel en hoe jij daarop kunt inspelen. Spar met een leverancier hoe hij dit ziet en krijg advies van gastsprekers en digital marketeers. Kortom, doe je voordeel met handige tips en tricks terwijl je geniet van een inspirerend en gezellig diner!

Stap 1 – Schrijf je in:

Schrijf je in voor één van de acht locaties waar LensOnline zorgt voor een diner in een klein gezelschap van maximaal 8 personen.

Stap 2 – Ga aan tafel met!:

Na de online inschrijving word je persoonlijk gebeld om de afspraak te bevestigen en meer informatie te geven over het diner.

Stap 3 – Het diner:

Onder het genot van een heerlijk en geheel verzorgd diner, ga je interessante gesprekken aan met leveranciers, retailexperts en digital marketeers!

Ziet LensOnline je binnenkort in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Dordrecht, Leeuwarden, Assen, Zwolle of Hengelo? Wat leuk, ze kijken ernaar uit!

Schrijf hier in!

Tags: