Een ontwerp vol rijke details en met een hoog kleurencontrast

Terwijl de rest van de wereld kreunt onder crises en somber weer, slaat ??rgreen opnieuw een nieuwe weg in met het op de markt brengen van hun tot nog toe meest uitgebreide collectie handgemaakte brillen.

Met 3 concepten voor elk van de 3 ontwerpen verkrijgbaar in zes unieke kleurencombinaties biedt ??rgreen een grote vari??teit, maar door het gebruik van enkele gemeenschappelijke kenmerken is er??toch een onderling verband in de collectie. Het strak gestylde, messcherpe en state-of-the-art ontwerp oogt fris en modern, iets wat we altijd van ??rgreen brillen kunnen verwachten, waarbij kleine, kenmerkende details naadloos aansluiten bij enkele toegepaste verbeteringen.??De brillenpoten zijn flexibeler, de veer en het scharnier zijn onzichtbaar of verplaatst en bieden zo nieuwe ontwerpmogelijkheden. De kleurkeuze is enorm groot en leidt tot een ware uitbarsting van verrassend nieuwe en sprankelende combinaties, waarbij opmerkelijk gebruik is gemaakt van flikkerende electro-kleuren die in het brillenglas weerspiegeld worden.
??
Met negen nieuwe, unieke modellen??zwemt ??rgreen opnieuw tegen de stroom in en vestigt zo alle aandacht op zijn ontwerpen; niet alleen vanuit Deens oogpunt, maar ook internationaal gezien. Tot nu toe behoort deze collectie tot de meest ambitieuze van deze Deense firma. Net zoals alle andere collecties van ??rgreen is deze ook ontworpen en ontwikkeld in Denemarken en geproduceerd van het best beschikbare materiaal uit Japan. ??”