Eerste ZEISS Vision Store opent de deuren in Gent

In september opent de eerste ZEISS Vision Store zijn deuren. Het gepersonaliseerde concept van de hand van Christophe Collette biedt een volledig nieuwe invalshoek op de optiekzaak.

Christophe heeft reeds jaren ervaring in de optiekwereld en heeft zijn strepen zowel in binnen- als buitenland verdiend. Twee jaar geleden nam hij de zaak van zijn ouders, Optiek Collette, over. Het duurde vervolgens niet lang alvorens de plannen voor een tweede zaak, de ZEISS Vision Store, vorm kregen.

Dit jaar bestaat Optiek Collette bovendien 40 jaar, het ideale moment voor de uitbreiding. De ZEISS Vision Store is niet de standaard optiekzaak zoals we deze doorgaans kennen, dat wordt duidelijk zodra u er binnenstapt. U komt er terecht in een hypermoderne en aantrekkelijke omgeving met aangename en sfeervolle verlichting. Hier vindt u geen overdaad aan reclamemateriaal en affiches, de klant staat centraal.

Dat is dan ook het unieke aan de ZEISS Vision Store, u maakt er een afspraak wanneer het u past en er wordt voldoende tijd uitgetrokken om met u naar een passende oplossing te zoeken voor uw zichtprobleem. Gedurende uw bezoek wordt u niet gestoord door andere klanten en krijgt u uitgebreid info betreffende de verschillende mogelijkheden. Heeft u amper tijd gedurende de kantooruren? Geen nood, buiten de gangbare uren opent de ZEISS Vision Store zijn deuren speciaal voor u!

De ZEISS Vision Store is uitgerust met het allernieuwste materiaal op gebied van meetapparatuur: de ZEISS i.ProfilerPLUS voor de meest precieze bepaling van uw sterktes en de ZEISS i.Terminal 2 voor een haarfijne centrering van uw brillenglazen, beiden werden met een Reddot Design Award beloond in 2011. Deze toestellen meten een groot aantal parameters die allen bij het vervaardigen van uw brillenglazen in rekening worden genomen. Op deze manier krijgt u de meest gepersonaliseerde brillenglazen die u ooit heeft gehad met een kijkcomfort zoals nooit tevoren.

Christophe is een expert in het aanmeten van deze ge??ndividualiseerde brillenglazen, het comfort van brillenglazen is dan ook van groot belang, en al zeker voor de veeleisende progressiefdragers. In de ZEISS Vision Store zijn geen 2 brillenglazen gelijk, ze worden specifiek voor iedere klant gemaakt en zijn zo uniek als het oog zelf. Ook op het vlak van montuurcollecties vindt u hier enkel gerenommeerde merken zoals Theo, Hoet, Lindberg, Barton Perreira, Silhouette, Tom Davies en Mykita.

Stephen De Milt, Marketing Specialist bij Carl Zeiss Vision Belgi?? is verheugd met dit gebeuren: ” Met Christophe Collette vonden wij de ideale partner voor deze eerste Belgische ZEISS Vision Store. De zaak vormt een nieuwe mijlpaal in onze reeds rijke geschiedenis, en dat uitgerekend in het jaar waarin wij het 100-jarige bestaan van onze ZEISS brillenglazen vieren. Uiteindelijk hebben de ZEISS Vision Store en Carl Zeiss Vision “?n gemeenschappelijk doel voor ogen: de klant een beter zicht bieden.”

zeissvisionstore2