Eigen zonnebril ontwerpen met Adidas Customize

adidas Originals eyewear maakt zich klaar voor de eerste zonnestralen met de introductie van het vernieuwende Customize concept waarmee een gepersonaliseerde bril samengesteld kan worden.


Zelf ontwerpen met Customize

Voor degenen die liever niet opgaan in de massa en graag hun eigen stijl willen uitdragen, introduceert adidas Originals eyewear een innovatief concept: Customize. Vanaf nu kan iedereen zijn creativiteit de vrije loop laten en een gepersonaliseerde bril ontwerpen met de online configurator op de adidas Originals eyewear website.

Door te mixen en matchen met veren, monturen en filters in verschillende kleuren en vormen naar keuze, ontstaat een geheel eigen look. De losse onderdelen waarmee men aan de slag kan, zijn ge??nspireerd op de laatste trends en interpretaties van de jaren ’50, ’60 en ’70. Het eindresultaat is te zien in een virtuele spiegel, via een webcam of de app. Hiermee is in “?n oogopslag te zien of de perfecte stijl is gecre??erd.

afb190

Hoogwaardige materialen en optimale UV-bescherming

De nieuwe modellen van adidas Originals eyewear zijn gemaakt van uitzonderlijk licht SPX materiaal en hoogwaardige polycarbonaat-filters, die voor een optimaal draagcomfort zorgen. De brillen zijn krasbestendig en bieden honderd procent UV-bescherming. Net als bij alle andere adidas Originals eyewear modellen, kunnen lenzen op sterkte rechtstreeks in de monturen geplaatst worden en zijn de brillen ontworpen en vervaardigd in Oostenrijk door de bekende brillenfabrikant Silhouette International.

afb191

Ga naar www.adidas.com/originalseyewear voor meer informatie en de andere brillen van adidas Originals eyewear.

Verkoopadviesprijs : “99,-.