EK Holland artikelen van Talba!

Het is bijna zover en Holland kleurt Oranje. Het hele land is feestelijk en gekleurd. Dan is het natuurlijk heel leuk om klanten een oranje gadget mee te geven! Talba heeft speciaal voor het EK een aantal leuke oranje artikelen in hun assortiment opgenomen.

Holland brillendoekje

Speciaal voor het EK biedt Talba u een Holland EK doekje met de speeldata van Oranje erop. U kunt kiezen voor uw eigen logo rechts onderin of de “Holland-leeuw”.  Prijs per stuk ” 0,31. Minimale afname is 250 stuks. Bij eigen logo worden er “45,- instelkosten berekend.

Oranje brillen

U kent hem wellicht nog van het WK 2010, de Goal-bril. Deze leuke zonnebril heeft Talba een nieuwe print gegeven waarbij de veren rood-wit-blauw gekleurd zijn en de rest van het montuur oranje. Naast de Goal-brillen (winkelverkoopprijs ” 4,50 p.s.) hebben ze ook een hippe plano zonnebril in fluor oranje. Deze trendy zonnebril kost winkelverkoopprijs ” 8,95.

Voetbalneuzen

Leuk voor uw etalage of om mee te geven bij een goede brilverkoop; de speciale EK voetbal neus. De Holland voetbalneuzen zijn los verkrijgbaar maar extra voordelig wanneer u er 10 bestelt. Verder biedt Talba ook nog oranje-koordjes en Holland/voetbal lenshouders. Bekijk de EK flyer op de site hieronder voor alle leuke oranje artikelen van 2012 bij Talba!

Meer informatie via www.talba.nl

talba2