Elegant ontwerp voor een geraffineerd stijlvolle look


Een uniek ontwerp, en zo licht als een veertje. Line Art CHARMANT is de perfecte oogmode voor dames die houden van vrouwelijke elegantie en gracieuze stijl. Line Art is het topmerk van CHARMANT.

Het uitgesproken design van de collectie is een moeiteloos samengaan tussen vernieuwende technologie en esthetiek. Elk montuur van dit superieure merk, geïnspireerd door muziek, is van topkwaliteit en van ongeëvenaarde schoonheid.

Line Art monturen zijn gemaakt van Excellence Titan. Dit superieure materiaal is ontwikkeld door CHARMANT en wordt in de branche gezien als een van de meest veelzijdige materialen voor het maken van brilmonturen. Excellence Titan maakt zeer verfijnde ontwerpen voor monturen mogelijk en levert tegelijkertijd langdurige stabiliteit en optimaal draagcomfort.

De eerste ontwerpen in de nieuwe CHORUS collectie hebben drie verschillende inspiratiebronnen: de delicate structuur en schoonheid van vogelveren, de complexe patronen van Marokkaanse kunstvormen en Moderne Kunst. Voor de unieke veelkleurige patronen op het montuur is een zeer speciale techniek toegepast waarmee overlappende kleurlijnen gecreëerd worden. Dit procedé is geïnspireerd door de houtsnedetechniek, waardoor zeer gracieuze ontwerpen ontstaan met intrigerende patrooncombinaties en fascinerende kleurstijlen.

The CHORUS Collectie
In dit exquise CHORUS design ligt het accent op de veren, waarin delicate lijnen met elkaar vervloeien. De vijf specifieke lijnen met hun golvende patroon op de veren zijn zowel sterk als delicaat, een visuele weergave van harmonieuze samenzang. De subtiele CHORUS stijl, verfijnd uitgewerkt, wordt versterkt door de artistieke kleurenprints.

XL2081 CHORUS Randloos montuur
Dit nieuwe model is delicaat en elegant. De vlakke veren hebben een uniek ontwerp, ingegeven door verfijnde vogelveertjes, en de vorm van de glazen is helemaal de nieuwe trend. Het unieke patroon is tot stand gekomen door een techniek geïnspireerd op de traditionele Japanse houtsnedes. Deze stijl is verkrijgbaar in delicaat paars, roodgoud, rood en zwart.

XL2082 CHORUS Randloos montuur
De bron voor de bijzondere stijl van de veren van dit montuur werd gevonden in de Marokkaanse kunst. Voor de creatie van dit uitzonderlijke montuur is gebruikgemaakt van een combinatie van Epoxy en speciale technieken voor de kleuren, samen met een diepere glasvorm. De verfijnde kleurenselectie is beperkt tot paars, wit en witgoud.

XL 2083 CHORUS Omrand montuur
Moderne kunstenaars experimenteren met nieuwe manieren van zien en zijn altijd op zoek naar frisse ideeën over het gebruik van materiaal. Dit nieuwe CHORUS model is geïnspireerd door ontwerpen uit de moderne kunst. Het montuur is verkrijgbaar in bruin, roze, roodgoud en paars. De bruine en roze modellen hebben overlappende lijnen in twee verschillende kleuren, wat een spectaculaire, unieke look oplevert.

XL 2084 CHORUS Nylor Stijl
Marokkaanse gerechten en meubilair zijn de inspiratiebronnen voor dit delicate montuurontwerp. De heldere stijl wordt gecomplementeerd door de diepere lensvormen, helemaal de trend van nu. De combinatie van Epoxy en speciale technieken voor de kleuren creëerde een uitzonderlijke look voor de veren. Dit montuur is verkrijgbaar in zwart, bruin en witgoud.


Voor meer informatie: www.charmant.com/nl