ELLE monturen voor een zelfverzekerde Parijse stijl

Zorg voor een authentieke Parijse stijl met ELLE. Bij dit geliefde modemerk draait alles om chique elegantie en Frans geïnspireerde looks met een mix van discrete trendelementen en bijzondere accenten – zoals een vintage sjaal of een geweldige ELLE bril. Authenticiteit en vrijheid in mode en in het leven: deze ELLE gedachte moedigt vrouwen aan om geen grenzen te stellen en te genieten van een sterk onafhankelijk leven, en een stijl die hun persoonlijkheid weerspiegelt.

De nieuwe ELLE Eyewear collectie speelt met romantiek. Zacht gevlochten en geplooide details zijn verweven in de veren, randen en hoekstukken van de trendy monturen van metaal, kunststof of een mix van deze materialen. Of je nu houdt van oversized, vierkante, ronde of cat-eye looks, de vormen zijn altijd vrouwelijk. Kleuren vieren een fris nieuw jaar met een boeket van lentepastel, mysterieus blauw en rokerige grijstinten en wit.

EL13508

Deze cat-eye ELLE bril is charmant en pittig. Het lichte metalen montuur is verkrijgbaar in glanzend, mat of rosé goud, met handgeschilderde Neo2 kleuraccenten in bruin, roze of wit op de randen. De veren zijn versierd met een gevlochten touwdetail dat deze chique look net even anders maakt.

EL13509

Met deze eigentijdse ELLE bril bent u altijd elegant. Het oversized metallic montuur is verkrijgbaar in glanzend, mat of rosé goud met bruine, donkergrijze, paarse of witte randen. De veren hebben een mooi gevlochten detail dat een persoonlijk vleugje aan de stijl toevoegt.

EL13513

Mooie pastel-, kristal- of gradiënttinten zetten deze oversized ELLE bril in het middelpunt. Dit moderne montuur van metaal en kunststof wordt versterkt door een zacht gevlochten koorddetail op de randen, dat aan een romantisch verleden doet denken. Het maakt elke look onmiddellijk chic in pastelblauw of bruin, roze of kristal.

EL13514

Val op met deze ELLE bril met een delicaat koorddetail op de randen. Stijlvolle kleurselecties maken van dit montuur een vaste favoriet voor het voorjaar, dankzij vrouwelijke gradiënten van grijspaars-, blauw-, bruin- of roze transparant.

EL13518

Smalle gezichten zien er geweldig uit met deze ELLE bril. Dit model heeft een zacht vierkante vorm in klassiek zwart of met elegante patronen in blauw, bruin en rood. Het metalen koorddetail op de veren voegt een vleugje luxe toe aan dit lichte acetaatmontuur.

Tags: