ENOT Factory Experience bij Willem Wever maandag NPO3

Een zogenaamde Factory Experience bij een brillen- of brillenglazenfabrikant geeft de B2B klant de mogelijkheid een kijkje te nemen in het productieproces. 

Daartoe worden opticiens, hun medewerkers en soms ook geïnteresseerde familieleden uitgenodigd om een kijkje te nemen in de fabriek. Ook bij de ENOT doen ze dit graag, maar nu was er opeens een mogelijkheid om heel Nederland mee te laten kijken via een aflevering van het wetenschappelijke kinderprogramma Willem Wever van KRO-NCRV televisie.

 

Een schattig meisje van tien jaar, Dayenne, wilde graag weten hoe haar bril en brillenglazen gemaakt worden. Om dit uit te vinden ging ze met presentator Ajouad en het opname team op pad. 

Eerst naar Frame Holland in Burgerveen waar ze zelf haar bril mocht maken. Daarna met het brilrecept van de opticien naar de ENOT om de brillenglazen te slijpen, te coaten en vervolgens in haar bril te zetten. 

A.s. maandag 23 maart om 17:35 uur wordt het Willem Wever programma met Dayenne uitgezonden op NPO3. Dus lekker thuis op de bank met kinderen en kleinkinderen genieten van dit optiek avontuur!


Lorens Keip ontvangt Dayenne en Ajouad bij ENOT Amsterdam