Er goed uitzien en je goed voelen met Esprit


Denk je aan Esprit, dan denk je aan de relaxte, authentieke levensstijl van Californië. 

Al vanaf de oprichting van Esprit door Susie and Doug Tompkins in 1968 liggen deze waarden nauw aan het hart van Esprit. “Er goed uitzien en je goed voelen”, dat was het motto van Susie en Doug en dit is tot op heden nog steeds waar het om gaat. Nu, 47 jaar later, gaat Esprit nog altijd voor mode van hoge kwaliteit die zowel comfortabel als chic en elegant is.

De Esprit Eyewear zomercollectie van 2015 is een ode aan de zomer in Californië, maar dan met een extra dosis glamour. Voor deze adembenemende nieuwe monturen voor mannen, vrouwen en tieners is gebruikgemaakt van de kleuren van het nieuwe seizoen en moderne grafische stijlen. De trends van dit seizoen vormden de inspiratie voor de ontwerpen met abstracte bloemen, zomerse pastelkleuren en hippe strepen.

ET17474 – Vrouwen 

Dit model met de stijlvolle zwarte basis gecombineerd met een verrassende kleur, is geïnspireerd op de little black dress. Door de aantrekkelijke, handgeverfde buitenkant in matzwart of matbruin, zie je een glimp van de roestvrijstalen binnenkant in de kleuren roze, blauw, beige of goud. Elegant en hip tegelijkertijd. Daarmee is deze bril zowel geschikt voor overdag als voor ’s avonds.

ET17475 – Mannen 

Matzwart aan de buitenkant, gekleurd aan de binnenkant. Dit dunne, geometrische montuur is aan de buitenkant handgeverfd in matzwart. Hierdoorheen zie je een glimp van de gekleurde roestvrijstalen binnenkant in grijs, blauw of groen. De voor Esprit karakteristieke doorschijnende uiteinden van de veren maken deze bril helemaal af. Perfect voor zakelijke en sociale settings.

ET17476 – Vrouwen 

Deze ronde, vrouwelijke monturen in matzwart zijn verrijkt met doorschijnende tinten in bruin, groen en roze. De veren zijn versierd met hippe strepen in bijpassende pastelkleuren. Het buitengewoon lichte Ultem-materiaal zorgt voor uitzonderlijk draagcomfort.

ET17477 – Vrouwen 

Deze doorschijnende hoekige monturen maken gebruik van de hippe, botanische trend van deze zomer. De abstracte bloemen en zomerse pastelkleuren zorgen voor een perfecte stijl die je overal kunt dragen. Verkrijgbaar in de kleuren rood, bruin, zwart, blauw en paars.

ET17478 – Tieners/Twintigers 

Twee tinten in één bril, dat is de trend van deze zomer! Dit zachte, hoekige montuur is verkrijgbaar in de kleuren rood, roze, blauw en paars. Aan de binnenkant is een tweede kleur te zien. Deze gedurfde en eigentijdse uitstraling zal vooral bij meisjes in de smaak vallen, ook omdat ze geschikt zijn voor een kleiner gezicht.

ET17479 – Tieners/Twintigers 

‘Ik wil lol hebben, maar ook serieus genomen worden.’ Dat is de uitstraling van de dunne vrouwelijke monturen in doorschijnende matkleuren met opvallende geometrische streeppatronen in verschillende zomertinten. De doorschijnende veeruiteinden in bijpassende kleuren benadrukken deze stijl. Het buitengewoon lichte Ultem-materiaal zorgt voor zorgeloos draagcomfort.

ET17480 – Tieners/Twintigers

Deze klassieke retrostijl is geïnspireerd op de jaren zestig. Het extra grote, ronde montuur is aan de bovenkant diepzwart en loopt vloeiend over in een doorschijnende onderkant in grijs, rood, blauw en paars. De karakteristieke doorschijnende veeruiteinden van Esprit versterken dit opvallende kleureffect. Perfect voor iedereen met een jonge, hippe levensstijl.

Voor meer informatie: Charmant Group Benelux: www.charmant.com